Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkopers reizen verwachten grotere budgetten in 2020

Het aantal inkopers van reizen dat voor het komende jaar grotere budgetten verwacht, heeft volgens onderzoek van de Business Travel Show een piek bereikt voor de laatste vijf jaar. Zo bericht het Britse Supply Management. Uit de jaarlijkse enquête van de Business Travel Show onder 114 Europese kopers van reizen komt naar voren dat 41% van de kopers denkt dat ze in 2020 meer geld hebben om aan reizen te besteden dan in 2019 (33%).

Stijging reiskosten

Wel verwacht bijna de helft van de kopers (49%) een stijging van de reiskosten. Dat was vorig jaar 43%. Verder blijkt uit de enquête dat het reisbudget op alle gebieden toeneemt, inclusief vluchten, accommodatie en reizen. Daarnaast is er sprake van een grote stijging van het aantal reisinkopers dat verwacht in 2020 reizen te beheren (52% ten opzichte van 33% vorig jaar). Ook heeft 41% meer budget voor luchtvaartmaatschappijen. Dat is een stijging van 10% ten opzichte van een jaar geleden.

Bronnen: Supply Management, Business Travel Show

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres