Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Partner van Inkoperscafé:

For Suppliers

Platform met gevalideerde gegevens en documenten van leveranciers voor opdrachtgevers.

Partner van Inkoperscafé:

AddVue Online

AddVue Online is een nieuw en innovatief samenwerkingsportaal voor contract- en leveranciersmanagement bij het outsourcen. Mensen, competenties en informatie worden op transparante wijze verbonden met als doel inzicht in de keten en het realiseren van toegevoegde waarde.  Voor meer informatie, download het marktonderzoek via www.e-proqure.nl.

Bedrijfsgegevens: 
The Vendor Management Company BV
Roffelaarskom 1
3831 RJ
Leusden

Telefoonnummer: +31 (0)6 53380308

Partner van Inkoperscafé:

BravoAdvantage

BravoAdvantage is the strategic procurement platform that enables organizations to generate more value, influence innovation and reduce risk. Powered by a unique supplier-focused approach that integrates supplier lifetime value throughout the entire procurement process, BravoAdvantage provides the visibility, insight and transparency required to power every procurement initiative and decision.  Voor meer informatie, download het marktonderzoek via www.e-proqure.nl.

Bedrijfsgegevens:
BravoSolution Benelux BV
Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam

Telefoonnummer: +31 20 820 3825

Partner van Inkoperscafé:

Aanbestedingskalender

AanBestedingsKalender biedt verschillende versies voor aanbestedende diensten en voor inschrijvende leveranciers.  Voor meer informatie, download het marktonderzoek via www.e-proqure.nl.

Bedrijfgegevens
Aanbestedingskalender.nl
Diepenveenseweg 147
7413 AP Deventer

Telefoonnummer: +31 (0)85 7605753

Partner van Inkoperscafé:

MochaDocs

Een alles-in-één laagdrempelige Cloud voor Contracten. Met MochaDocs kun je voor alle belangrijke afspraken acties toewijzen aan stakeholders. Je kunt instellen wie wanneer wat moet doen, zonder dat je vast zit aan een organisatiestructuur. Hierdoor komt het beheer van de contracten in de handen van de juiste personen, op de juiste plek, in elk type bedrijf.

Bedrijfsgegevens
MochaDocs BV
Prins Bernhardplantsoen 308 (5th floor)
7551 HT
Hengelo

Telefoonnummer: +31 (0)85 7855100

Partner van Inkoperscafé:

Proquro

Met Proquro software ondersteunt u het complete inkoop- en bestelproces. Voor iedere productgroep vanaf de aanvraag tot en met het controleren en betaalbaar stellen van de factuur.Controles op onder meer bestelautorisaties en budgetten zorgen ervoor dat niemand ongeoorloofde verplichtingen aangaat. 

Bedrijfsgegevens: 
Proquro BV
Boogschutterstraat 1
7324 AE Barneveld

Telefoonnummer: +31 (0)318 701060

Partner van Inkoperscafé:

2Agree Contractbeheer

2Agree is een compleet en gebruiksvriendelijke online contractbeheer oplossing waarmee bedrijven alle voorkomende overeenkomsten, abonnementen, licenties etc. kunnen beheren en bewaken. Door het schaalbare en betaalbare licentiemodel is 2Agree geschikt voor iedere organisatie. Enkele functionaliteiten: automatische email alerts, bevoegdheden middels rollen/profielen, documenten uploaden, dashboards en rapportages, data backup inclusief documenten, beveiligd/gecertificeerde verbinding en hosting.  Voor meer informatie, download het marktonderzoek via www.e-proqure.nl.

Bedrijfsgegevens: 
2Agree 
De Beemd 42
6903 AG Zevenaar

Telefoonnummer: +31 (0)316 241753

Partner van Inkoperscafé:

TBlox

Het TBlox platform staat in het teken van het optimaliseren en digitaliseren van de gehele keten van sourcing to pay en order to cash.

Bedrijfsgegevens:
TBlox B.V.
Weena 690
3012 CN Rotterdam

Telefoonnummer: +31 (0)88 7999999

Partner van Inkoperscafé:

Spic&Scan Inkoopanalyse

Spic&Scan Inkoopanalyse is een spendanalyse-tool die minimale inzet vergt, maar zorgt voor maximaal rendement. Dankzij de snelheid en de vergaande automatisering levert onze SpendAnalyse u in zeer korte tijd en tegen minimale kosten een uiterst helder overzicht van uw processen en uitgaven. 

Bedrijfsgegevens:
Spic&Scan Inkoopanalyse
Haverdriesweg 3
5616 SR Eindhoven
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)6 51789056

Partner van Inkoperscafé:

Pactum contractbeheer

Pactum is een gebruiksvriendelijke oplossing voor het organiseren van contractregisters, contractbeheer en contractmanagement. Gebaseerd op de gedachte dat organisaties hun behoeften willen invullen op een zo werkbaar mogelijke en eenvoudige manier.

Bedrijfsgegevens
Pactum BV
Heresingel 4
9711 ES Groningen
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)50 7600021

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres