Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Ondersteuner praktijkonderwijs opleiding verpleegkunde

Direct solliciteren
Arrow-forward-small

Ondersteuner praktijkonderwijs opleiding verpleegkunde
Zwolle, 32 uur per week

Wij zijn hard op zoek naar een nieuwe collega met ervaring in logistiek en voorraadbeheer en affiniteit met zorg en innovatie! Denk jij ons te kunnen helpen? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Jouw werk
Als ondersteuner praktijkonderwijs ben je verantwoordelijk voor de inkoop, logistiek en beheer van alle materialen van het skills lab van de opleiding verpleegkunde. Het skills lab omvat al het praktijkonderwijs van wat we in een gesimuleerde omgeving aanbieden. In praktijklokalen waarin een klinische setting is nagebootst met o.a. bedden, simulatiepoppen, bedgordijnen, (simulatie) infuusarmen, etc. Onze studenten leren daar basisvaardigheden zoals handhygiëne, verplaatsingstechnieken, zwachtelen, wondzorg en wassen, maar ook de voorbehouden handelingen zoals katheteriseren, maagsonde inbrengen of injecteren.

Voor al deze activiteiten moeten materialen besteld worden. Dit varieert van disposables zoals verbandmateriaal of infuusnaalden, maar ook materiaal wat duurzaam ingezet wordt zoals meetapparatuur en wondzorgapplicaties. De ondersteuner werkt in samenwerking met collega’s aan het op peil houden van de voorraad volgens Just-in-Time principes door efficiënte bestelling, goed voorraadbeheer en goede samenwerking met leveranciers.

De afgelopen jaren heeft de opleiding naast standaard praktijkoefenruimtes ook geïnvesteerd in ICT-toepassingen waaronder de Immersive (simulatieruimte/-lokaal met VR- en AR-techniek) en wordt binnenkort een serious game opgeleverd met VR-brillen. In de toekomst zal daar meer en meer beheer op nodig zijn, maar ook kennis en ervaring om deze innovaties door te ontwikkelen. Het is daarom van belang dat jij als ondersteuner affiniteit hebt met ICT en dat jij je hier in zou willen ontwikkelen.

De volgende werkzaamheden zouden dan in de toekomst aan je takenpakket kunnen worden toegevoegd: Het gebruiksklaar zetten van de praktijk- en simulatieruimten en VR-brillen, het oplossen van eenvoudige gebruikersproblemen (zowel aan student als docentkant) en helpen meedenken over verdere logistieke en ICT-uitdagingen bij het doorontwikkelen.

Als ondersteuner praktijkonderwijs voor de opleiding verpleegkunde zijn wij op zoek naar iemand met logistieke kennis en ervaring. Daarnaast is het van belang dat je het leuk vindt om te werken in een zorg- en onderwijsomgeving. Effectieve inzet van middelen begint namelijk altijd bij de vraag waarom het nodig is voor het onderwijs en voor een verpleegkundige.

Jouw team
Je werkt nauw samen met een groot team van plus minus 80 docenten en ondersteuners. Je voert je werkzaamheden primair uit voor de voltijd opleiding verpleegkunde met zo’n 1050 studenten, maar je zult ook samenwerken met de collega’s van de deeltijdopleiding verpleegkunde die ook gebruik maken van alle middelen van het skills lab.

Wat neem je mee?

  • Je beschikt minimaal over een mbo-diploma op het gebied van logistiek, ICT of zorg.
  • Je hebt kennis en ervaring met logistieke processen zoals inkoop en (materiaal)beheer.
  • Je hebt affiniteit met gezondheidszorg.
  • Je hebt affiniteit met innovatie en technologie.
  • Je bent sociaal, communicatief vaardig en resultaatgericht.
  • Je bent proactief en kunt zelfstandig werken.
  • Je toont initiatief en hebt een probleemoplossend vermogen.

Ons aanbod
Wij zijn Windesheim! Een hogeschool waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd én thuis mag voelen. Gelijke kansen staan bij ons centraal en naast een diverse studentenpopulatie streven we naar een grote diversiteit aan medewerkers. Als hogeschool staan we midden in de samenleving. Daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. Zo vinden we nog meer aansluiting bij onze studenten en de veranderende wereld om ons heen. Geloof jij, net als wij, dat we als hogeschool een plek zijn waar ruimte is voor meedoen, meepraten en meebeslissen? Dan past Windesheim bij jou!

Daarnaast bieden wij je een uitdagende functie van 32 uur (0,8 fte) per week. Daarbij hoort een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met kans op verlenging. De functie valt onder de standaardfunctie van Instructeur A. Afhankelijk van jouw opleiding en relevante werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband tussen de €2.598,89 en € 3.479,70 (schaal 8 van de cao hbo).

Wil je meer weten over Windesheim als werkgever en onze arbeidsvoorwaarden? Kijk dan op: https://www.werkenbijwindesheim.nl/werken-bij-windesheim

Goed om te weten

  • De vacature staat in- en extern gelijktijdig open. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.
  • Je kunt via het sollicitatieformulier solliciteren tot en met 30 januari 2022.
  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 4 februari 2022.

Contact
Inhoudelijke vragen over de functie? Stel ze aan Jasper Grimmius, 088 – 4697681, j.grimmius@windesheim.nl

Vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Melda Kel, Recruiter, 088 – 4699345, m.kel@windesheim.nl

Zie je in deze advertentie aanleiding tot acquisitie? Dan moeten we je helaas teleurstellen.

Solliciteren

Als je op de sollicitatieknop klikt, ga je naar de website van de werkgever.

windesheim

Kenmerken

Contact

Jasper Grimmius

Zwolle

Solliciteren
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.