Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Medior Contract- en Leveranciersmanager Inkoop Facilitair Bedrijf

Direct solliciteren
Arrow-forward-small

Amsterdam Sloterdijk, 38 uur

Wat je gaat doen
Als contract- en leveranciersmanager ben je organisatiesensitief, gestructureerd en goed in voortgangsbewaking voor de contracten en leveranciers van UWV. Je bent klantgericht, legt de lat voor jezelf hoog, bent nieuwsgierig en stelt vragen en kijkt verder dan je neus lang is. Als contract- en leveranciersmanager nut je contracten samen met jouw klant maximaal uit om het zo optimaal mogelijk te laten verlopen voor alle stakeholders. Je bent de spin in het web voor een optimale leveranciersrelatie, maakt analyses voor de borging van kwaliteit (KPI’s) en spend. Je kent contractafspraken en zorgt voor invulling en naleving van deze afspraken. Je kijkt ook hoe je tijdens de looptijd van een contract, invulling geeft aan contractafspraken om in de behoefte van de business te voorzien. Dit alles stem je af met de interne stakeholders die relevant zijn voor dit traject. Daarnaast maak je onderdeel uit van het inkoopteam bij inkooptrajecten en geef je gevraagd en ongevraagd advies over de invulling van een nieuw contract.

Wat we van je verwachten

 • Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau;
 • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring op het gebied van contract- en leveranciersmanagement;
 • Je beschikt over analytisch vermogen en bent nieuwsgierig; 
 • Kennis van en ervaring met category management en marktonderzoek is een pré;
 • Je hebt (specialistische) kennis van of bent bereid om de benodigde kennis van theorieën, methoden en instrumenten van inkoop en het aanbestedings-, en contract- en leveranciersmanagementvakgebied te ontwikkelen;  
 • Je hebt kennis van of bent bereid om categorie specifieke kennis te ontwikkelen t.a.v. tactische inkoopprojecten, processen, en besluitvorming, onderhandeling, contractering en implementatie van contracten;
 • Je bent in het bezit van de inkoop- of contractmanagement opleiding of bent bereid deze te volgen;
 • Je bent een echte netwerker en weet om te gaan met gevoelige verhoudingen binnen een complexe omgeving;
 • Je bent een teamspeler, die samen met de rest van het team een mooie prestatie wilt neerzetten en zo goed mogelijk wilt inkopen;
 • Je bent proactief en klant- en doelgericht;
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen voor de uitdagingen die je gesteld worden, geen uitdaging is jou te gek.

Wat je van ons kan verwachten

 • Een groep met leuke, gezellige en gedreven collega’s;
 • Een afwisselende functie binnen een maatschappelijk betrokken organisatie.
 • Een fulltime werkweek van 38 uur, waarbij gezamenlijk de optimale werk en privé balans bepaald wordt;
 • Een mooi salaris met een minimum van € 3.332,59 en een maximum van € 4.615,02  (functiegroep 8 van de cao UWV). Inschaling is afhankelijk van je werkervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, mogelijkheden om (in overleg) flexibel te werken en jezelf zowel op zakelijk als persoonlijk vlak te ontwikkelen;
 • Een aanstelling voor een jaar waarbij een vast dienstverband tot de mogelijkheden behoort.

Iets meer over Facilitair Bedrijf binnen ons bedrijf

 • Bij UWV is het uitgangspunt ‘de maatschappij kent geen zijlijn’ en men streeft ernaar dat iedereen kan meedoen. UWV zorgt voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wajong, Wazo en Ziektewet voor meer dan 1,3 miljoen klanten.
 • Het hoofdkantoor in Amsterdam ligt naast treinstation Amsterdam Sloterdijk en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanwege Covid-19 wordt er op dit moment thuisgewerkt.
 • Inkoop valt onder het Facilitair Bedrijf van UWV en samen met de afdelingen Huisvesting, Facilitair en Document en Informatievoorziening (DIV) willen wij het werkplezier van alle UWV medewerkers zo optimaal ondersteunen. Binnen Facilitair Bedrijf werken wij met vier thema’s:
 • Innovatie
  Wij proberen te allen tijde te innoveren op ons beleid. Hoe spelen wij in op toekomstige marktontwikkelingen? Hoe kunnen wij ons vak nog mooier, beter, makkelijker maken?
 • Vakmanschap
  Wij vertrouwen in vakmanschap. Dat betekent dat jij de kenner bent of wordt op jouw werkterrein en zo ook jouw klanten adviseert wat de beste strategie is om het gewenste resultaat te behalen.
 • Samenwerking
  Wij geloven dat door middel van een goede samenwerking er een nog beter product/dienst ingekocht kan worden. Wij werken daarom met verschillende afdelingen samen om een zo optimaal mogelijk product of dienst in te kopen.
 • Duurzaamheid
  MVOI (Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen) is een belangrijk thema binnen Inkoop. Hierbij valt te denken aan het aanmoedigen van duurzaamheid bij opdrachtgevers en het incorporeren van sociale en milieucriteria in aanbestedingen (social return, internationale sociale voorwaarden, klimaatneutraliteit en circulariteit).

De afdeling Inkoop is een spin in het web tussen alle afdelingen van UWV én de markt. Wij denken proactief en strategisch mee met de interne klant over hun wensen en behoeftes, kopen producten en diensten in, begeleiden het proces bij inkooptrajecten en managen de contracten van de verschillende facilitaire- en HRM leveranciers die zijn gecontracteerd. Daarnaast is het een belangrijke taak van UWV Inkoop om te zorgen voor zowel doelmatigheid als rechtmatigheid.

Om de toegevoegde waarde voor UWV verder te maximaliseren, is de afdeling Inkoop zich aan het door ontwikkelen naar een inkoopfunctie die de huidige behoefte van de business beter begrijpt, kan anticiperen op de toekomstige behoeftes van de business, ondernemend, proactief en commerciëler acteert, de markt kent en excelleert in zijn inkoopkennis. Dit doen wij door category management verder door te ontwikkelen. Allemaal met als doel om maximaal bij te dragen aan de doelen van UWV door op de best mogelijke manier in de behoeften van de organisatie te voorzien.

Interesse
Wij verzoeken u uitsluitend via de sollicitatielink te solliciteren.

Solliciteer naar deze functie
(het formulier is geoptimaliseerd voor desktop gebruik)

Herken je jezelf in het profiel? Reageer! Ook als jouw profiel nog niet volledig aansluit óf pas over een aantal maanden beschikbaar bent, word je uitgenodigd om te solliciteren. Je uitgebreide motivatie voor de functie en een (beknopt) overzicht van je werkervaring en opleiding(en) kunnen ons overtuigen om met je in gesprek te gaan. Ben je komende periode niet bereikbaar, bijvoorbeeld door vakantie? Vergeet dit dan niet te vermelden in je reactie.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Evelien de Vust (06 31 94 23 09).

Ter informatie:
De vacature staat open tot 1-2-2022. Bij voldoende geschikte reacties wordt deze vacature mogelijk eerder van de website verwijderd.

De volgende onderdelen kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure; referenties navragen (daartoe zal eerst toestemming van je worden gevraagd) en het raadplegen van open digitale bronnen als sociale media en internet. Ook kan gevraagd worden om originele diploma’s te tonen.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Voordat je in dienst kunt treden, dien je een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Tevens zijn medewerkers die nieuw bij UWV in dienst treden verplicht de UWV-ambtseed af te leggen. Tijdens de selectieprocedure word je over beide onderwerpen nader geïnformeerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteren

Als je op de sollicitatieknop klikt, ga je naar de website van de werkgever.

uwv

Kenmerken

Contact

Evelien de Vust

Amsterdam Sloterdijk

Solliciteren
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.