Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Over de functie van Inkoop Manager
De kans is groot dat jij de producten van je toekomstig werkgever al in huis hebt. Want met meer dan 20 bekende merken, waaronder Dagravit, Vision, Dampo en Sleepzz, biedt Vemedia de consument een breed scala aan zelfzorggeneesmiddelen, voedingssupplementen, cosmetica en ongediertebestrijdingsmiddelen die verkrijgbaar zijn via diverse kanalen (retailers, apotheken, groothandels en e-commerce).

Vemedia Healthcare Groep (onderdeel van Cooper Consumer Health) is één van de grootste ondernemingen in haar niches. Met een eigen productielocatie in Nederland en 10 sales-offices in de EU, UK en Azië bezit de organisatie een succesvolle basis voor verdere expansie.

Objeqtive Recruitment is voor Vemedia Manufacturing in Diemen exclusief op zoek naar een

Manager Inkoop

In deze rol van Manager Inkoop ben je verantwoordelijk voor het totale inkooptraject voor de farmaceutische productielocatie in Diemen. Je rapporteert aan de CEO en functioneel aan de Directeur Inkoop Cooper Consumer Health (te Frankrijk). Je geeft leiding aan twee Inkoop officers gevestigd in Diemen.

Als Manager Inkoop vertaal je de centrale inkoopstrategie naar een lokale aanpak die de belangen van Vemedia Manufacturing vertegenwoordigt. Je zoekt continu naar besparingspotentieel en bent in staat de inkoopprocessen binnen Vemedia verder te professionaliseren. Samen met het team borg je een betrouwbare stroom van benodigde grondstoffen/materialen.

Dit doe je o.a. door:

 • nauwe samenwerking met collega managers op lokaal niveau;
 • het onderzoeken van ontwikkelingen in toekomstige inkoopbehoefte;
 • het verkennen van de markt en het selecteren en contracteren van nieuwe leveranciers;
 • het onderzoeken van verbeterpotentieel in de inkoopprocessen en doorvoeren van veranderingen;
 • het monitoren van de dagelijkse inkoopactiviteiten en tijdig signaleren van afwijkingen in levertijden;
 • het ondersteunen van het inkoopteam bij dagelijkse werkzaamheden en het benutten van het aanwezige talent;

Kortom; een brede en uitdagende rol in een compacte organisatie met internationale betrokkenheid en impact!

De ideale Manager Inkoop
Is aannemer en bouwer tegelijkertijd. En is in het bezit van sterke communicatieve, leidinggevende en commerciële vaardigheden. Je bent continu op zoek naar samenwerking binnen de organisatie en in staat te ‘connecten’ op verschillende niveaus en in verschillende culturen. Ook ben je in staat om snel te schakelen tussen strategische en operationele vraagstukken en gedreven om het beste uit jezelf en je team te halen.

Concreet ben je daarnaast in het bezit van:

 • minimaal Hbo werk- en denkniveau;
 • 5+ jaar ervaring met Inkoop
 • ervaring met ERP/MRP systemen en Excel;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • ervaring binnen de farmaceutische en/of voedingsmiddelenbranche is een pré

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan komen wij graag met je in contact!

Vemedia Manufacturing biedt jou:
Een senior allround positie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Je werkt samen met een hecht team aan gave producten en met leuke (internationale) collega’s. Hiernaast ontvang je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, bestaande uit:

 • uitstekend basissalaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • goede pensioenvoorziening;
 • laptop / telefoon;

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze rol? Of wil je graag nog meer informatie over de organisatie of functie? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op de website van Objeqtive Recruitment óf neem contact op met Lieke de Valk via 06-11702431 of lieke@objeqtive.nl.

Over Objeqtive Recruitment
Objeqtive Recruitment is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau met hogere doelen. Wij bemiddelen tussen professionals en topwerkgevers en vullen vacatures en interim-opdrachten in binnen Supply Chain, Logistiek en Operations in Nederland. Wij gaan verder. Planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van onze dienstverlening. Symbolisch planten we een boom bij plaatsing en compenseren we de CO2-uitstoot van jouw nieuwe werkplek/ medewerker.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Als je op de sollicitatieknop klikt, ga je naar de website van de werkgever.

objeqtive-i-o-v-vemedia

Kenmerken

Contact

Lieke de Valk

Diemen

Solliciteren
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.