Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Junior Projectmanager (32-40 uur) met ambitie - Buildnet

Direct solliciteren
Arrow-forward-small

Leid jij strak de oplevering van onze IT-Projecten in de farma en E-commerce, zonder je neus op te halen om hetzelfde te doen voor een interne verbouwing?

Heb jij een helicopterview? Neem je het heft in handen, zet je lijnen uit, en controleer je of dat wat gepland is ook is uitgevoerd? Zet jij verschillende doelgroepen zo naar je hand? Kan jij je team motiveren en controleren zodat alles volgens de strakke planning gedisciplineerd verloopt? Ben je dan ook nog servicegericht en geeft het ondersteunen van klanten jou veel voldoening? Dan heb jij misschien wel alles in huis wat wij zoeken!

Buildnet Webservices bestaat uit een enthousiast, goed op elkaar ingespeeld team. Ooit begonnen als puur website bouwer met een klein kantoor in hartje Haarlem, zijn we inmiddels een voortdurend groeiende “full-blown” IT-ontwikkelaar in een eigen bedrijfspand, met zwaartepunt bij technisch complexe oplossingen voor de farmaceutische industrie en grote E-commerce projecten.

We houden nooit op om te leren en maken er een punt van om ons, daar waar we kunnen, te verbeteren. We zijn er trouwens best trots op te kunnen zeggen dat we nauwelijks verloop hebben. Dat heeft er misschien ook wel mee te maken dat we ondanks de hoge productie (momenteel hebben we hebben een release frequentie van twee weken) geen overwerkcultuur hebben.

Klinkt dit als een onderneming waar jij deel van uit zou willen maken? Mooi! Onze door de wol geverfde project manager Linda is inmiddels klaar voor versterking.

Daarom zijn wij op zoek naar een:

Junior Projectmanager (fulltime) met ambitie

Het is zo ver. Jouw team heeft prachtig werk geleverd en samen hebben jullie een parel van een project opgeleverd. De taart en het koude biertje staan al klaar, want dat mag gevierd worden.

Het team heeft dit bereikt, maar had dit niet zonder jou kunnen doen.

Jij bent namelijk degene waar zij op terug kunnen vallen. Jij controleert de voortgang van het project en motiveert de programmeurs. Dit gaat jou ook goed af als de druk hoog is. Je bent stipt en pragmatisch. Een deadline zal niet aan jouw neus voorbij gaan en de kwaliteit is altijd piekfijn. De kwaliteit bewaak je door het werk van jouw team te controleren aan de hand van onze beroemde checklist.

Daarnaast kunnen klanten ook altijd bij jou terecht. Je coördineert de afhandeling van de supportaanvragen en zorgt dat klanten vlot geholpen worden.

Wat je meebrengt

Heb jij het in je om de nieuwe projectmanager van Buildnet te worden?

  • Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding en/of werkervaring.
  • Je hebt een natuurlijk overwicht en het talent om het respect van alle betrokkenen te verdienen en te behouden.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling en je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.
  • Je kunt zowel met extraverte als met introverte mensen overweg.
  • Alhoewel sales in wezen geen onderdeel uitmaakt van jouw takenpakket, signaleer je het wel tijdig als er sprake blijkt te zijn van onvoorzien meerwerk of upselling-mogelijkheden.
  • Je kunt goed overweg met de meest gangbare MS Office applicaties.
  • Zaken als bijvoorbeeld een interne verbouwing van ons kantoor pak je aan met dezelfde pragmatiek.
  • Als laatste heb je ook een flinke dosis gevoel voor humor, zodat je niet ondergesneeuwd raakt tijdens de dagelijkse gezamenlijke lunches.

Wat we jou te bieden hebben

Wat krijg je van ons? Een prettige no-nonsense werkomgeving met gezellige collega’s die net zo enthousiast zijn als jij! Daarnaast krijg je veel boeiende projecten, de ruimte om zo vrij mogelijk te functioneren en word je gesteund door een door de wol geverfde senior projectmanager.  Kortom, alle voorwaarden om mee- en door te groeien!

We bieden een goed salaris. De secundaire voorwaarden, onder meer een prima pensioenregeling, zijn zoals je mag verwachten. Daarnaast mag je rekenen op goede mogelijkheden en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen.

Informatie en sollicitatie

Geïnteresseerd? Solliciteer dan via ons sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je ook bellen met Sander van den Broek (tel. 023-7078162).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Als je op de sollicitatieknop klikt, ga je naar de website van de werkgever.

buildnet-webservices

Kenmerken

Contact

Sander van den Broek

Noord Holland
Tappersweg 17
2031ET Haarlem

Solliciteren
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.