Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Partner van Inkoperscafé:

Jobmarketing via Inkoperscafe.nl

Inkopers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging vinden elke dag interessante vacatures op Inkoperscafe.nl. Met ons grote bereik onder inkoopprofessionals is ons platform het ideale startpunt voor het werven van nieuw inkooptalent. Maar, soms is het nodig die jacht op talent verder uit te bouwen omdat een vacature simpelweg dat extra zetje nodig heeft. Daarom bieden we een bredere propositie aan met betrekking tot jobmarketing. 

Wat is het en hoe werkt het?
Wij stellen een effectieve combinatie samen van vakinhoudelijke media, carrièresites, social media en Google Ads. Vervolgens plaatsen wij jouw vacature met pakkende content gericht binnen de juiste doelgroep en zorgen we ervoor dat deze op het perfecte moment zichtbaar is. Het resultaat? Een snellere invulling van jouw moeilijk vervulbare vacature!

Doordat wij groot inkopen, hebben wij scherpe inkoopafspraken met de diverse media-aanbieders. Als klant profiteer je hier vanzelfsprekend van mee.

Wat betekent dit voor jou als klant?
• Een eerlijk, onderbouwd snel media-advies. We plaatsen jouw vacature binnen één werkdag;
• Tijdsbesparing;
• Slimme media-inkopen, waardoor je tot wel veertig procent goedkoper uit bent;
• Innovatief als het gaat om het bereiken en bewegen van doelgroepen dus meer conversie op jouw vacatures.

Ons werk houdt niet op als de vacature live staat. We volgen de campagne nauwlettend en sturen indien nodig bij om samen het juiste resultaat te behalen.

Stuur jouw gegevens in en ontvang binnen het uur jouw maatwerkadvies!

  • De vacaturetitel voor de vacature waarvoor u advies wilt ontvangen.

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'