Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Voor ons IT Vendor Management team zijn wij per direct op zoek naar een collega die ons team wil komen versterken. Heb jij enige ervaring opgedaan binnen contract- en of vendor management? Ben je toe aan een 2e stap in jouw carrière? Wellicht kunnen we jou binnenkort verwelkomen in ons team in Den Haag! 

Wat ga je doen? 
Vanuit de IT & Digital Transformation afdeling doen wij zaken met zowel een groot aantal leveranciers van Software, Cloud, Hardware en Service & Support oplossingen, als voor de inhuur van externe resources. De rol van Vendor- en Contract Manager zal naar de toekomst cruciaal blijven; het gecontroleerd uitbesteden van IT-dienstverlening is een belangrijke pijler in het bereiken van onze doelstellingen. Jouw werkzaamheden bestaan uit twee key onderdelen:   

Contract Management van het IT Vendor Management team 

 • Vastlegging en beheer van de contracten in ons Contract Management Systeem; 
 • Aanmaken van inkooporders die vervolgens naar de leverancier verstuurd worden;  
 • Je ondersteunt waar mogelijk de IT Vendor Managers in het contact met leveranciers over wijzigingen op de bestaande contracten, beëindigingen en/of verlengingen;  
 • Deelname aan diverse overleggen met leveranciers; 
 • Beoordelen van ontvangen facturen.  

Opbouwen van een Vendor Management discipline voor inhuur van externe resources 

 • Vaststellen voor welke competenties wij nu en in de toekomst externe resources gaan en blijven inhuren; 
 • Begeleiden van een selectietraject voor leveranciers; 
 • Verantwoordelijk voor het vendor management van deze (strategische) leveranciers; 
 • Begeleiden van en aanspreekpunt voor externe resource verzoeken binnen IT.  

Tot slot kijk je naar verbetermogelijkheden in het team, werk je die voorstellen uit en implementeer je deze veranderingen in processen en systemen, gericht op efficiëntie en effectiviteit van de werkzaamheden. 

Wij bieden we jou?  
NIBC is ambitieuze omgeving waar we dagelijks streven naar het creëren van een fantastische plek om in te werken. Een plek waar jij je veilig en tegelijkertijd voldoende uitgedaagd voelt om het beste uit jezelf te halen, en jezelf kunt zijn! Verder mag je bij ons onderstaande benefits verwachten:  

 • Een goed salaris, uitstekend pensioen en 31 vakantiedagen die je niet hoeft te registreren;  
 • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Een jaarlijks employability budget – naast het budget voor je professionele en rol gerelateerde ontwikkeling- volledig te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling;  
 • Met ons Grow to Make a Difference-programma is elke collega in de lead voor zijn of haar inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling; continu feedback geven en ontvangen is hierin essentieel;  
 • Hybride werken: flexibel werken in afstemming met je team, wat leidt tot een betere performance en werk/privé-balans; 
 • Een omgeving waarin je wordt uitgedaagd initiatief, lef en een ondernemende mentaliteit te tonen; 
 • Teambuilding met collega’s zoals tijdens offsites, (online) events, borrels en sportevents en een actieve club van Young NIBC-ers.  

NIBC als IT-werkgever 
NIBC is een middelgrote bank met een dynamische en informele cultuur. We zijn een ondernemende bank die haar klanten bijstaat op de voor hen meest beslissende financiële momenten. Net als onze klanten denken we vooruit en hanteren wij een ‘can do’-instelling. IT is de drijvende kracht van de digitale transformatie van de bank. Als je bij ons werkt, zul je direct impact maken op zowel de bank als op haar klanten. Als Contract- en Vendor Manager bij NIBC krijg je direct verantwoordelijkheden en word je de mogelijkheid geboden om te begrijpen hoe een bank werkt. Vanuit onze vestigingen in Den Haag, Frankfurt, Londen en Brussel bedienen wij ondernemingen en particulieren met klantgerichte producten en diensten.  

Jouw team 
Binnen het team werk je voornamelijk samen met de 3 IT Vendor Managers die allen hun eigen aandachtsgebied hebben. Het Vendor Management team valt binnen het CIO Office en wordt compleet gemaakt met een collega die verantwoordelijk is voor Business Control. Binnen ons team vinden wij het belangrijk dat er elke dag wordt gelachen en zorgen we actief voor een collegiale en zorgzame sfeer. Het behalen van doelstellingen vieren we samen en als het tegenzit bekijken we met elkaar wat er de volgende keer beter kan.  

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega? 
Onze nieuwe collega is sociaal en beschikt over communicatief sterke vaardigheden: je bent gewend om je prioriteiten te stellen en deinst niet terug voor een dynamische rol binnen een – soms – demanding omgeving. 

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring; 
 • Je hebt affiniteit met IT-processen, tools en leveranciers;  
 • Je gaat analytisch, accuraat en punctueel te werk; 
 • Je bent vernieuwend en creatief, en hebt zin om anderen daarin mee te nemen; 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 

Heb je iets minder ervaring dan bovenstaande, maar ben je ervan overtuigd dat jij onze nieuwe collega moet worden? Schroom dan niet, en overtuig ons ook! 

Diversiteit & Inclusiviteit 
Onze corporate values zijn bepalend voor alles wat wij doen, de manier waarop wij dit doen en de wijze waarop wij ons succes meten. Wij zijn op zoek naar talent die ontwikkeling en groei even belangrijk vinden zodat ze kunnen bijdragen aan deze ambitieuze en betrokken cultuur. Bij NIBC hechten we waarde aan diversiteit en inclusiviteit. Wil je meer weten over onze purpose en corporate values? Klik dan hier! 

Enthousiast geworden?  
Solliciteer dan direct! In plaats van een motivatiebrief kun je een 1-minuut durende video waarin je je motivatie toelicht meesturen (d.m.v. een link naar het filmpje in je CV op te nemen). Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. 

Wil je meer weten over de functie en/of het team? Neem dan contact op met Tim Schouten (Head CIO Office) en/of Adrienne Ekering (IT Vendor Manager), via Tim.schouten@nibc.com en/of Adrienne.ekering@nibc.com.  Mochten er vragen zijn over het sollicitatieproces of over NIBC als werkgever, neem dan contact op met Firazia van Oort via Firazia.van.oort@nibc.com, HR/Recruitment Business Partner 

Wij verwachten deze vacature zelf in te vullen. Aangeboden ondersteuning door recruitment agencies is (echt) niet nodig. Cv’s die ongevraagd worden toegestuurd, worden dan ook niet beantwoord. 

Solliciteren

Als je op de sollicitatieknop klikt, ga je naar de website van de werkgever.

nibc

Kenmerken

Contact

Firazia van Oort, HR/Recruitment Business Partner

Den Haag

Solliciteren
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.