Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Ben je inmiddels een ervaren inkoper binnen de infrastructuur en/of GWW? Ken jij de wet- en regelgeving als het gaat om de inkoop van werken? Staat samenwerken bij jou op nummer 1? En ben je van het plannen en organiseren? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Adjust zoekt een Inkoopconsultant (Bouw & Infra)

Als inkoopconsultant Bouw & Infra ben jij de adviseur voor publieke opdrachtgevers of werk je in een samenwerkingsverband met zowel de overheid als de private sector. Gedurende de ontwerpfase, de realisatie en bij het onderhoud ben jij als inkoper betrokken en aangehaakt bij zowel droge als natte infrastructuur en de utiliteitsbouw. Vanuit jouw ervaring in procedures van onderhandse aanbesteding tot concurrentiegerichte dialoog kun je de opdrachtgever als de beste adviseren over de ideale procedure.

En of je nu bij de klant werkt of thuis: je bent onderdeel van ons team in Amstelveen. Voor overleg, ervaringen uitwisselen en natuurlijk voor de bedrijfsuitjes. Van bierbrouwen in België en bonbons maken in Amsterdam tot tochten met een speedboot over de Loosdrechtse plassen en midgetgolf.

 • Je hebt minimaal een hbo-opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring als Inkoper werken;
 • Het opstellen, toetsen en beheersen van veel verschillende contractvormen: RAW, Stabu, D&C, E&C en DBFM;
 • Je bent een kei als het gaat om (Europese) aanbestedingen;
 • Je werkt graag samen, netwerken is jouw ding en je hebt inzicht en overzicht in de financiën;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Adjust is hét consultancybureau gespecialiseerd in inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en (beleids)advisering. Voor overheden en bedrijven. Al 15 jaar gaan we voor het beste resultaat, met oog voor de impact van elk besluit, op zakelijk én menselijk vlak. Omdat winst meer is dan alleen kostenbesparing.

Werken bij Adjust is werken aan inhoudelijk interessante projecten bij mooie klanten. Samen met ruim 40 collega’s die vooroplopen in de ontwikkelingen binnen de publieke en private sector.

Ga je bij ons aan de slag, dan kun je rekenen op:

 • Een prima salaris;
 • Auto, laptop, telefoon van de zaak, vergoeding voor internet thuis en thuiswerkvergoeding;
 • Flexibiliteit: je werkt op ons kantoor in Amstelveen, vanuit huis of bij de klant;
 • Volop opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • 25 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling.

Nieuwsgierig of is het overduidelijk dat deze baan bij jou past? Mail dan je cv naar noortje.bruggeman@adjust.nl of bel voor meer info 06-58772895.

Solliciteren

Als je op de sollicitatieknop klikt, ga je naar de website van de werkgever.

adjust

Kenmerken

Contact

Randstad

Solliciteren
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.