Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Wat ga je doen?

Als inkoopadviseur adviseer je de organisatie over alles op het gebied van inkoop en aanbesteden. Daarnaast begeleid je de organisatie bij meervoudige- en Europese aanbestedingen van o.a. onze koffie, dienstreizen, onderhoud aan het pand, vormgeving, videoproducties, uitbestede diensten als beveiliging, schoonmaak, inkoop van applicaties, en externe inhuur. Jouw werk is hierdoor geen dag hetzelfde.  
 
Samen met je collega’s ben je o.a. verantwoordelijk voor het begeleiden van meervoudig- en Europese aanbestedingen, het actualiseren en uitdragen van inkoopbeleid, het up-to-date houden van templates, het vormgeven en borgen van inkoopprocessen en het professionaliseren van contract- en leveranciersmanagement. Jij en je collega’s dragen bij aan de bewustwording van de organisatie door het delen van kennis binnen het team en binnen de organisatie.

Wat neem je mee?

 • Je bent leergierig, gemotiveerd en een echte teamplayer. Je bent communicatief vaardig, proactief en hebt overtuigingskracht. Je weet ingewikkelde materie goed, helder en toegankelijk te vertalen.  
 • Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal is goed.  
 • Je werkt graag plan- en projectmatig. 
 • Je hebt ervaring met inkopen, aanbesteden en opstellen van inkoopcontracten. 
 • Je hebt 3 jaar werkervaring; werkervaring in aanbestedingen met ICT-kenmerken is een pré
 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en een aanvullende inkoopopleiding is een pré. 

Solliciteer jij bij Nuffic? Neem dan vooral jezelf mee. En als je niet helemaal voldoet aan bovenstaand profiel… een beetje lef! Het maakt ons niet uit of je een rode, gele, blauwe of groene voorkeursstijl hebt, wat je achtergrond is of van wie je houdt. Belangrijk is dat je je enthousiaste, leergierige en samenwerkende zelf meeneemt, dat je bijdraagt aan een inclusieve Nuffic cultuur, dat je geniet van een beetje hectiek en dat je flexibel genoeg bent om hierop in te spelen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat iedere student of leerling toegang heeft tot het opdoen van internationale ervaring.  

Wat bieden we jou?

 • Nuffic kent een fijne werksfeer met veel ruimte en faciliteiten om je persoonlijk te ontwikkelen. Je bepaalt deels zelf hoe, waar en wanneer je werkt.   
 • Afhankelijk van jouw opleiding, ervaring en passendheid op het profiel ontvang je een salaris van € 3089,- tot max. € 4670,- bruto per maand bij een 38-urige werkweek (schaal 9 of 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten).  
 • Nuffic heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, volledige woon-werkvergoeding op basis van tweede klas OV, thuiswerken is normaal, meer dan 6 weken vakantie per jaar en… TOP-collega’s. 
 • Levenlang ontwikkelen staat bij Nuffic hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat jij je persoonlijk en professioneel ontwikkelt en stimuleren het volgen van trainingen, opleiding en coaching. 
 • Je kunt arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uitwisselen, zodat deze aansluiten op je eigen specifieke wensen en behoeften. Hierdoor betaal je minder belasting. 
 • Je krijgt een dienstverband van 32-38 uur per week voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en bij gelijkblijvende bedrijfseconomische omstandigheden wordt het dienstverband daarna verlengd voor onbepaalde tijd. 

Een online assessment maakt deel uit van de procedure voor kandidaten die worden uitgenodigd voor het 2e selectiegesprek. Het opvragen van referenties is onderdeel van de procedure. Acquisitie stellen wij niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk wel!
Bescherming van onze doelgroep tegen misbruik, het voorkomen van fraude en het waarborgen van transparantie, objectiviteit en zorgvuldigheid zijn essentieel voor ons. Nuffic accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik van macht of positie. Dit onderwerp komt aan bod in het selectieproces. 

Solliciteren

Als je op de sollicitatieknop klikt, ga je naar de website van de werkgever.

nuffic

Kenmerken

Contact

Ilona van der Kaaij

Den Haag/ Hybride

Solliciteren
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.