Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

24-36 uur, max. € 5.169,- (schaal 11)

Voor de inkoop van jeugdhulp werken de gemeenten Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Teylingen en Zoeterwoude sinds 2015 samen in de vorm van de Tijdelijke Werkorganisatie, als onderdeel van de Gemeenschappelijke Regeling Holland Rijnland. In 2021 is het idee ontstaan om deze samenwerking in de nabije toekomst voort te zetten in de vorm van een nieuwe gemeenschappelijke regeling met de naam: Serviceorganisatie Zorg Holland Rijnland. Met oog op deze ontwikkeling zoeken wij diverse nieuwe collega’s die onze organisatie kunnen versterken.

De visie en missie is: “Passende en betaalbare jeugdhulp voor jeugdigen die het echt nodig hebben. Dat doen we samen”. Vanuit deze visie is het de wens van de gemeenten om jeugdhulp effectief te organiseren, zodat de gewenste transformatie van de jeugdhulp ook door de inkoop en bijhorend contractmanagement wordt versneld. De Serviceorganisatie Zorg staat daarom voor een passende en dekkende inkoop van jeugdhulp aan haar jeugdige inwoners en hun ouders. De medewerkers van de huidige inkooporganisatie (TWO jeugdhulp) gaan over naar deze nieuwe SOZ. Om deze doorontwikkeling tot een succes te kunnen maken, zoeken wij meerdere enthousiaste collega’s!

WIJ bieden een baan waar jij met jouw advies en signalering de belangrijke schakel bent bij het contractmanagement in de jeugdhulp. Dankzij jou en je collega’s worden contracten volledig en correct opgesteld en afspraken nageleefd.

Als contractmanager stel je adviezen op voor de samenwerkende gemeenten met betrekking tot de inrichting van het jeugddomein, het inkoopbeleid, en de relaties met jeugdhulpaanbieders. Met hen maak je afspraken over productie, kwaliteit en samenwerking. Je bewaakt deze aspecten door monitoring, rapportages en overleggen. Je draagt bij aan het opstellen van de regionale begroting Jeugdhulp en monitort de uitputting hiervan. Daarnaast signaleer je lacunes in het specialistische jeugdhulpaanbod en doe je verbetervoorstellen voor het zorglandschap. Ook speel je een actieve rol bij de doorontwikkeling van en de samenwerking in het account- en contractmanagement. Je stimuleert het datagedreven werken binnen het team en fungeert als sparringpartner voor de manager van SOZ.

Kortom, een leuke en afwisselende functie met flink wat maatschappelijke betrokkenheid. Draag jij graag samen met gemeenten, jeugdhulpaanbieders en andere partners bij aan de verbetering van de regionale jeugdhulp? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

JIJ bent een stevige persoonlijkheid, resultaatgericht en beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en financieel inzicht. Je bent een strateeg die initiatief neemt, processen stevig neerzet en begeleidt, en risico’s en prioriteiten helder heeft. Je bent maatschappelijk betrokken en hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.

Verder beschik je over:

  • Minimaal een HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van jeugdhulp en inkoop en contractmanagement;
  • Bij voorkeur werkervaring opgedaan bij een zorgaanbieder, gemeentelijke organisatie (Jeugdwet en/of WMO), zorgkantoor (WLZ) of zorgverzekeraar (Zvw).

ONS TEAM SOZ is een uitvoeringsorganisatie van en voor 12 gemeenten in de regio Holland Rijnland. Wij zijn verantwoordelijk voor de inkoop van jeugdhulp, het contractmanagement, de monitoring, de controle en verantwoording en de administratieve afhandeling van jeugdhulp. Namens de gemeenten heeft SOZ zo’n 140 jeugdhulpaanbieders gecontracteerd en beheren we een jeugdhulpbudget van ongeveer € 85 miljoen. De focus ligt momenteel op de Inkoopdoelen Jeugdhulp 2022-2024 en samen met de gemeenten grip krijgen op de kosten van de jeugdhulp. Om nog beter in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de gemeenten, wil SOZ per 2022 de omslag hebben gemaakt van pioniersorganisatie naar een beheersorganisatie. Dit vraagt onder andere om doorontwikkeling en versterking van de verschillende (bedrijfsvoering)-processen.

Het team bestaat uit enthousiaste contractmanagers, projectondersteuners, financieel adviseurs, een data-analist en een contractbeheerder. Iedereen werken nauw samen met elkaar en met de accountmanagers van de deelnemende gemeenten. Het team wordt aangestuurd door een manager.

ONS AANBOD voor jou is een afwisselende functie als contractmanager. Verder hebben we voor jou:

  • Een salaris afhankelijk van je ervaring vanaf maximaal € 5.169,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 11).
  • Jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband.
  • Informele werksfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze partners.
  • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen.
  • Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken is de norm.
  • Aanvullende regelingen en voorwaarden, o.a. op het gebied van ouderschapsverlof, zorgverlof en korting bij gebruik van een collectieve zorgverzekering.

ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 12 januari tegemoet.
De sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk gepland. Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Monique Duindam via 06-1949 9423. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Marjolein van der Meij, recruiter, via 06 3633 8450. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig in- en extern, waarbij interne sollicitanten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.

HOLLAND RIJNLAND is een samenwerkingsorganisatie van en voor dertien gemeenten die gelegen zijn tussen de metropolen Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Holland Rijnland stimuleert en faciliteert samenwerking tussen gemeenten onderling, bedrijfsleven, onderwijs en kennisinstellingen om resultaten te behalen op het vlak én snijvlak van maatschappij, economie en leefomgeving. Het Regionaal Bureau Leerplicht valt als uitvoeringsorganisatie onder Holland Rijnland.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Als je op de sollicitatieknop klikt, ga je naar de website van de werkgever.

holland-rijnland

Kenmerken

Contact

Monique Duindam

Leiden
Schuttersveld 9
2316 XG

Solliciteren
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.