Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

20-24 uur, max. € 4.048,- (schaal 9)

Voor de inkoop van jeugdhulp werken de gemeenten Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Teylingen en Zoeterwoude sinds 2015 samen in de vorm van de Tijdelijke Werkorganisatie, als onderdeel van de Gemeenschappelijke Regeling Holland Rijnland. In 2021 is het idee ontstaan om deze samenwerking in de nabije toekomst voort te zetten in de vorm van een nieuwe gemeenschappelijke regeling met de naam: Serviceorganisatie Zorg Holland Rijnland. Met oog op deze ontwikkeling zoeken wij diverse nieuwe collega’s die onze organisatie kunnen versterken.

De visie en missie is: “Passende en betaalbare jeugdhulp voor jeugdigen die het echt nodig hebben. Dat doen we samen”. Vanuit deze visie is het de wens van de gemeenten om jeugdhulp effectief te organiseren, zodat de gewenste transformatie van de jeugdhulp ook door de inkoop en bijhorend contractmanagement wordt versneld. De Serviceorganisatie Zorg staat daarom voor een passende en dekkende inkoop van jeugdhulp aan haar jeugdige inwoners en hun ouders. De medewerkers van de huidige inkooporganisatie (TWO jeugdhulp) gaan over naar deze nieuwe SOZ. Om deze doorontwikkeling tot een succes te kunnen maken, zoeken wij meerdere enthousiaste collega’s!

WIJ hebben voor jou een afwisselende spilfunctie waarbij jouw organisatorische, technische en commerciële kwaliteiten ruimschoots aan bod komen! Als contractbeheerder heb je een grote rol in onze inkoopprocedures. Je houdt zelfstandig de regie over de toegewezen contracten en zorgt dat niet alleen je collega contractmanagers maar ook de projectondersteuners precies weten wat ze moeten doen. Je werkt nauw samen met onze inkoopadviseurs, contractmanagers en projectondersteuners.

Als contractbeheerder kijk je steeds vooruit en zorg je dat je alles onder controle hebt. Zijn er contracten die aflopen? Is er te verwachten dat een contract aangepast moet worden? Jij ziet erop toe dat alle contracten en ons werkmateriaal op orde is én blijft. Achter de schermen zorg jij er voor dat alles goed is geregeld, zodat de contractmanagers gelijk aan de slag kunnen. Je hebt je partners goed in beeld, de inhoud van verschillende contracten/subsidies paraat, verwerkt aanpassingen tijdig, monitort looptijden en kent de bijzondere voorwaarden. Ook met de klant heb je nauw contact en informeert hen op de juiste wijze. Je weet precies wat contractueel met de klant is afgesproken en houd je aan het budget. En zie jij kansen om de administratieve processen te verbeteren, dan grijp jij deze!

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je coördineert de processen contractregistratie en contractbeheer, je voert deze uit en draagt zorg voor communicatie en voorlichting hierover.
 • Je adviseert over vraagstukken op het gebied van contractregistratie, contractbeheer en daarmee samenhangende zaken.
 • Je levert zelfstandig een bijdrage aan het opstellen van (management)rapportages en presenteert conclusies en analyses op het gebied van contractbeheer.
 • Je toetst en evalueert de naleving van kaders, richtlijnen en regelgeving.
 • Je verzorgt het verlengen en opzeggen van contracten en zorgt voor alle communicatie hierover.
 • Je signaleert afwijkingen in de aangeleverde inkoopdossiers en rapporteert hierover aan de contractmanagers.

JIJ bent representatief, zakelijk, doortastend, accuraat, initiatiefrijk, zelfstandig en communicatief en administratief sterk. Projectmatig werken, coördineren, organiseren, structureren en plannen kun jij als geen ander. Je bent een echte verbinder die signaleert en proactief (samen)werkt. Je ziet het als een uitdaging om gegevens te halen uit veelal ongestructureerde informatie. Met jouw nauwkeurigheid en hebt oog voor detail weet je de informatie goed binnen een bepaald kader te plaatsen. Ook beschik je over een klantgerichte houding en creativiteit binnen de mogelijkheden.

Daarnaast vragen wij van jou:

 • Een afgeronde opleiding op MBO+ / HBO niveau;
 • Werkervaring op het gebied van contractbeheer en inkoop;
 • Je kunt goed overweg met MS Office en bent gewend met databases te werken. Ervaring met het werken Met een contractmanagementsysteem is een pré;
 • Affiniteit met de overheid en/of de non-profit sector.

ONS TEAM bestaat uit zes enthousiaste contractmanagers en drie projectondersteuners. Zij worden bijgestaan door een contractbeheerder en drie financieel adviseurs om het contractmanagement goed uit te kunnen voeren en te borgen dat de gemaakte afspraken met aanbieders worden bewaakt, uitgevoerd en gemonitord. Het team wordt aangestuurd door een manager. De complexiteit van het werk en de snelheid waarmee Serviceorganisatie Zorg haar werkzaamheden uitvoert, vraagt om een inhoudelijk gedreven versterking van het team. Om deze reden zijn we op zoek naar een contractbeheerder.

ONS AANBOD is een uitdagende en afwisselende functie in schaal 9 (max. € 4.048,- bij een 36-urige werkweek). Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

 • Een jaarcontract, met de intentie tot een vast dienstverband.
 • Informele werksfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat.
 • Een professionele werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van het jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) en in te zetten voor verschillende doelen, waaronder extra salaris of verlof.
 • Goede balans tussen werk en privé omdat je plaats- en tijdonafhankelijk kunt werken en hier met je team afspraken over kunt maken.
 • Een pensioenregeling via het ABP.•De rechtspositie van de sector gemeenten, zoals vastgelegd in de Cao voor gemeenteambtenaren. Meer informatie vind je op www.caogemeenten.nl.

ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 12 januari tegemoet.
De sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk gevoerd. Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Ivette Hoenderdos via 06-1082 4267. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Marjolein van der Meij, recruiter, via 06 3633 8450. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig in- en extern, waarbij interne sollicitanten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.

HOLLAND RIJNLAND is een samenwerkingsorganisatie van en voor dertien gemeenten die gelegen zijn tussen de metropolen Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Holland Rijnland stimuleert en faciliteert samenwerking tussen gemeenten onderling, bedrijfsleven, onderwijs en kennisinstellingen om resultaten te behalen op het vlak én snijvlak van maatschappij, economie en leefomgeving. Het Regionaal Bureau Leerplicht valt als uitvoeringsorganisatie onder Holland Rijnland.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Als je op de sollicitatieknop klikt, ga je naar de website van de werkgever.

holland-rijnland

Kenmerken

Contact

Ivette Hoenderdos

Leiden
Schuttersveld 9
2316 XG

Solliciteren
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.