Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

30-36 uur | Zaandam

Functieomschrijving
Heb jij een passie voor het vakgebied inkoop & contractmanagement en wil je een bijdrage leveren aan de veiligheid van Zaanstreek-Waterland? Dan zoeken wij jou!

In deze functie:
Als inkoopadviseur is het jouw passie om als inkoopprofessional samen te werken met management, de lijnorganisatie en je landelijke collega’s.

Dit zijn onder andere jouw werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor een actueel organisatiebreed inkoopbeleid, signaleert wettelijke aanpassingen of andere ontwikkelingen die invloed hebben op het huidige beleid (zoals duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord inkopen);
 • Je informeert en adviseert de organisatie over de inrichting van inkoopprocessen en neemt deel aan samenwerkingen op het gebied van inkoop met andere regio’s of op landelijk niveau;
 • Je weet door kennis en ervaring een positieve impuls te geven aan de doorontwikkeling van leveranciers- en contractmanagement;
 • Je coördineert Europese en meervoudig onderhandse aanbestedingen door de inkoopkalender te bewaken en inkoopteams te formeren
 • Je maakt spendanalyses en signaleert mogelijkheden van efficiency en de noodzaak van contractherzieningen;
 • Je ontwikkelt en deelt stuurinformatie.

Jouw werkdag
Je start de dag met een landelijk overleg waarbij de inkopers van alle Veiligheidsregio’s betrokken zijn. Onderwerp is de mogelijkheid om de onderlinge samenwerking te intensiveren. Omdat dit overleg via Teams gaat, werk je vanochtend vanuit huis. Dat komt mooi uit, omdat je dan na dit overleg geconcentreerd de reacties kunt verwerken van het aanbestedingsteam Catering op de eerste versie van de gunningscriteria.

De middag start op kantoor met het aanbestedingsteam Catering. Omdat VrZW overstapt op een nieuw cateringconcept is het met elkaar even zoeken hoe de verschillende gunningscriteria definitief in het aanbestedingsdocument worden opgenomen. Gelukkig heb je twee goede voorbeelden van actuele aanbestedingen opgespoord waardoor het overleg soepel loopt. Het tweede deel van de middag loop je de spendanalyse door met de collega van Financiën die de accountscontrole begeleidt. Zoals altijd controleert de accountant strak op de rechtmatigheid van de uitgaven. Daarom zijn er nog wat vragen over de redelijk hoge uitgaven op een opleidingsbudget maar jij kunt je collega vanuit de wettelijke bepalingen geruststellen. Aan het einde van de middag bereid je de overleggen van morgen voor.

Dit is zomaar een werkdag. Jouw volgende werkdag? Die kan er zomaar weer heel anders uitzien. Spreekt dit je aan? Dan zoeken we jou!

Heb jij het in je?
In deze functie is het belangrijk dat je:

 • Een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau hebt
 • Bij voorkeur in het bezit van diploma Nevi2 bent
 • Aantoonbare en relevante werkervaring van enkele jaren in een soortgelijke functie hebt
 • Kennis van- en ervaring met contractmanagement hebt
 • Goed in verbinding met je omgeving en collega’s staat
 • Jezelf herkent in de competenties visie, analytisch, initiatiefrijk en overtuigingskracht.

Bij VrZW kun je rekenen op:
Een salaris van maximaal €5.372,– bruto per maand, afhankelijk van je diploma’s en ervaring (maximaal schaal 11 bij een 36-urige werkweek). Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van 1 jaar met de intentie om je bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd aan te stellen.

Naast je salaris ontvang je een vrij besteedbaar budget van 17,05% van je salaris. Dit kun je laten uitbetalen of bijvoorbeeld inzetten voor het kopen van verlof. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Hier maak je met je leidinggevende afspraken over.

Daarnaast hebben we een verlofspaarregeling en indien je met het OV komt, kun je rekenen op 100% vergoeding van de reiskosten (2de klasse).

Het is mogelijk deels thuis te werken en daarvoor ontvang je een dagvergoeding.

Word jij onze nieuwe collega?
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt reageren via sollicitatie button. De eerste sollicitatiegesprekken zijn gepland op 7 en 8 september.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Jaap Pranger, teamleider (06-11886017).

Werken bij VrZW
Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen. Meer weten? Op www.vrzw.nl vertellen we je er alles over.

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Wij werken hard aan een open cultuur met ruimte voor divers talent. Divers samengestelde teams presteren beter. Voor ons is diversiteit meer dan alleen het verschil tussen man en vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.

Acquisitie stellen wij niet op prijs. Delen wel!

Solliciteren

Als je op de sollicitatieknop klikt, ga je naar de website van de werkgever.

veiligheidsregio-zaanstreek-waterland

Kenmerken

Contact

Jaap Pranger, teamleider

Zaandam

Solliciteren
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.