Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopmanagers meest tevreden over dienstverlening TNO

Managers die externe experts inschakelen om hen te adviseren over inkoop en toeleveringsketens zijn het meest tevreden over de diensten van TNO. De top 3 wordt vervolmaakt door Twynstra Gudde en Atos Consulting. Dat blijkt uit een onderzoek van zakenblad Management Team in samenwerking met Erasmus Universiteit Rotterdam.

Deze conclusie betekent volgens Consultancy.nl dat de inkoop/supply chain-consultants van TNO hun toppositie hebben behouden. Dit is immers een jaarlijks onderzoek van Management Team, dat haar scores baseert op zowel reputatie als klanttevredenheid. Dit jaar werden bijna 4500 ‘zakelijke beslissers’ om hun mening gevraagd.

Twynstra Gudde
Opvallend is dat Twynstra Gudde sinds vorig jaar – toen het onderzoek ‘slechts’ 2592 respondenten kende – zes plekken is gestegen. Atos Consulting bevindt zich voor de tweede jaar op rij op de derde plek. In de top 5 bevinden zich ook nog IBM en EY.

Big Four
Van de zogeheten Big Four accountancy/consultancy kantoren ontbreekt slechts Ernst & Young in de top tien; KPMG, Deloitte en PwC zijn er allemaal terug te vinden. De ondervraagde managers vinden daarnaast dat ook Capgemini, Beerschot en het van oorsprong Amerikaanse A.T. Kearney zich tot de top van het Nederlandse landschap voor inkoopadvies mogen rekenen.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres