Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopbudgetten verpakkingen nemen toe

Volgens voorspellers nemen de inkoopbudgetten voor verpakkingen wereldwijd met meer dan 10 procent toe. Dat blijkt uit een studie van Canadean, dat de consumentenmarkt onderzoekt.

Uit het onderzoek blijkt onder meer dat er veel consolidatie gaat plaatsvinden in de markt. Meer dan 60 procent van de respondenten van het onderzoek verwacht een stijging in overnames. Grote organisaties zoeken daarbij voornamelijk naar kleine, gespecialiseerde bedrijven waarmee ze hun marktpositie kunnen versterken.

Verfijning
Wanneer de voorspellingen werkelijkheid worden, zal China de voornaamste rol spelen als regio voor groei. India en het Midden-Oosten volgen daarna. De groei komt met name voort uit de groei in fabricage van nieuwe halfgeleiders en het fabriceren van meer verfijnde technologie. Deze ontwikkelingen vragen om specifieke verpakkingsmethoden.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres