Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopapplicaties slechts voor de helft benut

Op de website van I&L lazen we een bericht over het gebruik van inkoopapplicaties binnen organisaties. Het artikel concludeert dat de applicaties op zich naar een volwassen stadium gegroeid zijn. maar dat organisaties lang niet alle mogelijkheden benutten.

Quote uit het artikel: “Inkoopapplicaties zijn behoorlijk volwassen geworden. De klassieke ERP-leveranciers hadden zich al sterk gepositioneerd op het gebied van procure-to-pay en hebben hard gewerkt aan uitbreiding en verbetering van hun strategische inkoopmodules. Steeds vaker bieden zij functionaliteit voor strategische inkoop. contractmanagement. catalogusmanagement en inkoopintelligentie. Het SRM-onderzoek van Capgemini wijst uit dat een aantal van de huidige softwareaanbieders in staat is om vanuit ??n applicatie de meeste functies van het inkoopproces te ondersteunen. Vooral door het toevoegen van informatie over de prestaties van leveranciers is het mogelijk dat inkopers alle ervaringen met een leverancier gebundeld tot zich krijgen. Vanuit applicatieperspectief is er daardoor steeds meer sprake van het sluiten van de informatiecirkel.”

Lees hier het volledige artikel

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres