Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoop in top 5 goedbetaalde banen voor 2017

De functie procurement & Sourcing specialist IT en Supply chain manager staan in de top 5 opkomende banen van 2017. Schaarste aan dit specifieke talent stuwt de lonen flink omhoog. Vooral een specialisme op het gebied van techniek is zeldzaam. Dat schrijft RTL Z op basis van gegevens van recruitmentorganisatie Hays.

De procurement & sourcing specialist IT kan rekenen op een gemiddeld jaarsalaris vanaf 70.000 euro. De specialist voert zelfstandig inkooptrajecten uit en adviseert op het gebied van IT-inkoop. Daarnaast behoort het beheren en afsluiten van IT-(raam)contracten tot de verantwoordelijkheden. Er wordt geacteerd op het scheidsvlak van procurement en IT, wat ervoor zorgt dat kandidaten voor deze functie schaars zijn.

Supply chain managers in de sector logistics & supply chain krijgen een salaris tussen de 70.000 en 100.000 euro per jaar in 2017. Demand planners ontvangen gemiddeld 65.000 euro. Deze specialisten zorgen voor een zo accuraat mogelijk overzicht van producten en goederen die in de toekomst verkocht gaan worden door de onderneming. Deze functie vraagt om precisie, in combinatie met een sterk analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres