Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inhousedag Significant Groep: op zoek naar inkooptalent

Onderzoeks- en adviesbureau Significant Groep organiseert op 20 januari a.s. een Inhousedag voor aanstormend inkooptalent. Deelnemers kunnen kennismaken met de verschillende ventures, waaronder Significant Synergy, Significant Public en Significant Insights.

Zowel ervaren inkopers als afstudeerders zijn welkom. Vanwege de huidige coronamaatregelen organiseert Significant Groep de Inhousedag volledig online. Het wordt een interactieve middag, waarbij de deelnemers de organisatie en openstaande vacatures kunnen leren kennen. Daarnaast maakt Significant Groep ook graag kennis met de deelnemers.

Significant Groep is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van organisatieontwikkeling, onderzoek, inkoop, data, proces-, verander-, en contractmanagement en zet zich in voor opdrachtgevers in het (semi-)publieke domein.

Het is nog mogelijk om je aan te melden voor de Inhousedag.

Significant Synergy is Premium Partner van Inkoperscafe.nl

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.