Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Partner van Inkoperscafé:

Informatie over het plaatsen van vacatures

Wat krijgt u?
1. Plaatsing van de vacature op Inkoperscafe.nl en Aanbestedingscafe.nl
2. Verspreiding van de vacature via social media:
– Twitter (1.600+ volgers)
– LinkedIn (10.000+ volgers)
– Overige kanalen: Facebook, Instagram
3. Vermelding van de vacature in de nieuwsbrieven van Inkoperscafe.nl en Aanbestedingscafe.nl (ca. 16.000 abonnees)

Wat hebben wij nodig voor de plaatsing?
1. De vacature met contactgegevens
2. Factuuradres + e-mailadres
3. (Optioneel) een te plaatsen logo bij voorkeur in .gif of .jpg-formaat + internetadres (doorklik)

Mail de gegevens naar vacatures@inkopers-cafe.nl. Als u de gegevens hebt doorgestuurd, plaatsen we uw vacature binnen een halve dag. Wilt u uw vacature voor het weekend geplaatst zien, stuur het dan uiterlijk vrijdag om 13 uur in. U krijgt een bericht zodra dat gebeurd is.

Referenties
Klik hier voor een compleet overzicht.

Kosten plaatsen vacature
Plaatsing van een vacature in de vacaturebank kost € 249,- per vacature (ex. btw, geen andere kosten). Daarvoor wordt de vacature gedurende twee maanden in de vacaturebank geplaatst. De vacature verschijnt ook kosteloos in de wekelijkse vacaturenieuwsbrief.

Er zijn ook vacaturepakketten beschikbaar met staffelkortingen (vanaf 3 vacatures). Mail naar vacatures@inkopers-cafe.nl voor de mogelijkheden.

Vacature redigeren
Wij bieden ook de service om uw vacature voor plaatsing te redigeren en waar mogelijk tips te geven voor meer respons. De kosten hiervoor zijn € 50,-. Voorwaarde is dat er al een tekst op papier staat waar u tevreden over bent. Wij doen voor u de laatste check en suggesties om de tekst te versterken.

Jobmarketing via Inkoperscafe.nl
Inkopers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging vinden elke dag interessante vacatures op Inkoperscafe.nl. Met ons grote bereik onder inkoopprofessionals is ons platform het ideale startpunt voor het werven van nieuw inkooptalent. Maar, soms is het nodig die jacht op talent verder uit te bouwen omdat een vacature simpelweg dat extra zetje nodig heeft. Daarom bieden we een bredere propositie aan met betrekking tot Jobmarketing. Meer weten? Lees hier verder.

Knollenstein / InGoedeBanen / Broadbean
Aanleveren van de vacatures kan ook via de applicaties van Knollenstein/InGoedeBanen/Brockmeyer Channel Control/Broadbean. Maakt u gebruik van Knollenstein, InGoedeBanen, Brockmeyer Channel Control of Broadbean? Neem dan even contact op via 023-7078157.

Als u een vacature wilt plaatsen of als er iets onduidelijk is, stuur dan een bericht aan vacatures@inkopers-cafe.nl of bel met 023-7078157.
Evt. zijn we ook per fax bereikbaar op nummer 023-5327929.

Factuur ontvangt u via e-mail en staat op naam van:

Inkopers-cafe BV
Tappersweg 17
2031 ET Haarlem
KvK: 34237571
BTW nummer: NL8157.36.654.B.01
ING Bank: NL07INGB0004307082

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'