Magnifying glass Close

In inkoop ge?nteresseerde studenten verenigen zich: YPS

Onlangs heeft een aantal studenten dat ge?nteresseerd is in het inkoopvakgebied zich verenigd in het studentennetwerk Young Purchasing Students (YPS).
YPS is een platform binnen NEVI met als doel: het delen van kunde. kennis en kennissen tussen studenten. Op het moment zijn er al 50 leden. allen studerend aan Nederlandse universiteiten.


We willen YPS uitbreiden met HBO-studenten die enthousiast zijn over inkoop. We willen u. als HBO-docent vragen om bijgevoegde informatie (zie attachment) door te sturen naar studenten die een inkoopvak bij u volgen of op inkoopgebied afstuderen. U treft bij deze nieuwsbrief een aanbevelingsbrief van Prof. Van Weele en een informatiebrochure van YPS aan.

Het voordeel voor studenten met een lidmaatschap van YPS is dat ze toegang hebben tot relevante vakliteratuur over inkoop via www.youngpurchasing.com. Daarnaast kunnen ze gratis deelnemen aan landelijke activiteiten bij bedrijven. georganiseerd door YPS. Door zich aan te sluiten bij YPS kunnen studenten eenvoudig hun kennis over inkoop vergroten. zowel door de praktijk als met behulp van literatuur.

Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten over YPS of over haar activiteiten. dan kunt u contact opnemen met Jurryt Scholten (j.p.h.scholten@student.tue.nl).

Download hier de aanbevelingsbrief van Arjan van Weele

Download hier de informatiebrochure

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres