Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Hoogleraar Vos gaat werken voor Brightlands Institute for Supply Chain Innovation

Na de zomer treedt hoogleraar Bart Vos van de Tilburg School of Economics & Management in dienst bij het Brightlands Institute for Supply Chain Innovation (BISCI) in Venlo. Dit meldt de Universiteit Maastricht. BISCI ondersteunt de logistiek en het integraal ketenbeheer (supply chain management) in Limburg met slimme en duurzame innovaties. Vos heeft namens NEVI een leerstoel in Tilburg. In Venlo krijgt hij de interne Supply Chain Innovation leerstoel. Hij wordt ook verantwoordelijk voor Global Supply Chain Management and Change.

Volgens hoogleraar Gaby Odekerken-Schröder van de Universiteit Maastricht en initiatiefnemer van BISCI combineert Vos een sterke wetenschappelijke ambitie met passie voor de praktische kant van logistiek en distributie. Vos werkt op het snijvlak van wetenschappelijke theorie en bedrijfspraktijk sinds hij zijn doctoraat 25 jaar terug behaalde. Hij gelooft in het doorgeven van de resultaten van wetenschappelijk onderzoek aan de industrie. Daarbij bevordert hij co-creatie met bedrijven om oplossingen voor logistieke uitdagingen mogelijk te maken. BISCI is een op wetenschap gebaseerd praktisch instituut. Het wordt gefinancierd door de Universiteit Maastricht en de provincie Limburg.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres