Magnifying glass Close

IFPSM Hans Ovelgönne Award voor Finn Wynstra

Jaarlijks wordt door de International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM) de Hans Ovelgönne Award uitgereikt aan een persoon die op wetenschappelijk gebied een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van inkoop- en supply management.[slide] Deze Award is dit jaar uitgereikt aan NEVI-hoogleraar Prof. dr. Finn Wynstra van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM).

Finn Wynstra, Professor of Purchasing and Supply Management aan RSM, is wereldwijd één van de toonaangevende hoogleraren in onderzoek en onderwijs op het gebied van inkoop en supply management. Hij geniet vooral bekendheid door zijn publicaties in toonaangevende wetenschaps- en vakbladen op dit gebied en zijn presentaties op academische en zakelijke congressen overal ter wereld. Finn Wynstra legt vanuit zijn wetenschappelijk onderzoek een optimale link met de praktijk, wat de waarde van zijn werk voor zowel de wetenschap als het bedrijfsleven verhoogt.

De International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM) is een onafhankelijke internationale organisatie die bestaat uit 42 nationale inkooporganisaties. Daarbinnen zijn circa 200.000 inkoopprofessionals actief. IFPSM ondersteunt de ontwikkeling en verspreiding van kennis om het inkoop- en logistieke vak te versterken. Bovendien wil IFPSM bijdragen aan een betere levensstandaard van wereldburgers via een solide en faire manier van zakendoen.

Over NEVI, het kennisnetwerk voor inkoop en supply management…
NEVI® is de 3e inkoopvereniging ter wereld en al 56 jaar hét kennisnetwerk van inkoop en supply management binnen zowel de publieke als private sector in Nederland. NEVI heeft circa 6.500 leden en heeft via haar NEVI Research Stichting (NRS) de afgelopen 25 jaar circa 10 miljoen Euro geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek en onderwijs op het gebied van inkoop- en supply management. Hiermee is NEVI de grootste investeerder op dit gebied wereldwijd. Zij heeft als eerste inkooporganisatie de Global Standard ontvangen voor haar inkoopopleidingen. NEVI maakt inkoop- en supply management kennis toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij het inkoopproces. Zij organiseert (inter)nationale congressen, vakopleidingen en maatwerktrainingen, alsmede netwerkbijeenkomsten voor zo’n 8.000 personen. De NEVI Gedragscode is leidend in het vakgebied. De NEVI PMI® indiceert maandelijks de ontwikkeling van de Nederlandse industrie.
NEVI staat voor de professionalisering van de inkoopfunctie in het belang van het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving en is de norm voor elke organisatie die professioneel inkoopt.

Partner van Inkoperscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!
Partner van Inkoperscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!

Reacties

Partner van Inkoperscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!
Sluiten

Inloggen

of met e-mailadres