Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Het NIC en Procumulator overgenomen door Aeves Groep

Samen met aandeelhouder Gate Invest neemt Aeves Groep Het NIC en Procumulator over. Daarmee versterkt de Aeves Group haar positie in de markt voor inkoopdienstverlening en contractmanagement. De dienstverlening richt zicht op: advies, interim management, detachering, opleiding, werving & selectie en outsourcing. De uitbreiding volgt op de eerdere overname van Benefit door Aeves in 2016.

Het NIC is in 1921 opgericht als inkoopcentrum vanuit de overheid. Het NIC heeft een sterke positie in specifieke marktsectoren, zoals regionale en lokale overheden. Het NIC zal als zelfstandige en onafhankelijke entiteit blijven opereren onder eigen naam binnen de Aeves Groep. Het NIC blijft regionaal georganiseerd met vier vestigingen in Den Haag, Eindhoven, Zwolle en Assen.

Procumulator heeft een sterke positie in outsourcing van inkoop en contractmanagement. Procumulator realiseert besparingen voor klanten door bundeling van volumes, leverancierselectie met de beste condities in de markt en gedegen contracten tussen klanten en leveranciers. De nieuwe samenwerking in de Aeves Groep biedt de mogelijkheid om de dienstverlening van Procumulator uit te breiden naar voor haar nieuwe sectoren en het klantvolume te vergroten.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres