Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

HAN en NIC slaan handen ineen

De Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) en Het NIC hebben hun handen ineengeslagen. Door samen te gaan werken, willen de organisaties theorie en business aan elkaar gaan koppelen. Daardoor worden de studenten van de opleiding Facility Management Academie Diedenoort zo goed mogelijk voorbereid op de arbeidsmarkt. Dat meldt Het NIC.

Docenten van de HAN merkten op dat studenten vaak de behoefte voelen om de geleerde (inkoop) theorie toe te passen in de praktijk. Zeker omdat de markt vaak veranderd. Studenten deden dit al door afstudeeronderzoeken, praktijkervaringen en het hebben van een startersfunctie na het afronden van hun studie. Het NIC begeleidde al bij (afstudeer)onderzoeken op het gebied van bijvoorbeeld inkoopprocessen, optimalisatie, contractmanagement en (Europees) aanbesteden. Nu gaat NIC tevens interactieve workshop en gastcollege’s ontwikkelen, die passen bij de leerweg van de HAN.

Pilot
In april 2018 zal de eerste pilot van start gaan bij het ‘kleine’ cohort van de inkoopminor. Als de pilot slaagt, dan zal het ook onderdeel worden binnen het ‘grote’ cohort vanaf september 2018. Tijdens het traject zal er continu door open samenspraak tussen Het NIC en de HAN aan de vormgeving en naadloze afstemming van de inhoud worden gewerkt.

NIC is gold partner van InkopersCafe.nl

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres