Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Greenstone en Grippr Procurement kondigen samenwerking aan

Greenstone en Grippr Procurement hebben aangekondigd dat zij een samenwerking aangaan. Door de samenwerking hebben de Nederlandse organisaties vanaf nu toegang tot zowel de consultancy expertise van Grippr, als de software van Greenstone.

Alex Couperus, managing partner bij Grippr, vertelt: “Grippr is gespecialiseerd in het helpen van organisaties die hun inkoopprocessen willen stroomlijnen om zo de effectiviteit te verhogen. De SupplierPortal van Greenstone helpt hierbij door het leveranciersmanagement van onze klanten te automatiseren. Dit zorgt er vervolgens voor dat risico’s en compliance effectiever zijn te managen.”

Matthew de Villiers, CEO bij Greenstone voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met het Grippr team. Deze samenwerking versterkt onze aanwezigheid in Nederland en onze mogelijkheden om de Nederlandse markt te voorzien van oplossingen die een transparante supply chain, analyses en compliance een stap dichterbij brengen.”

Greenstone is Silver Partner op InkopersCafe.nl en AanbestedingsCafe.nl. 
Grippr Procurement is Gold Partner op InkopersCafe.nl en AanbestedingsCafe.nl.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres