Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

GIT loodst gemeenten door inkoopproces

Vanaf heden is hij voor iedereen te raadplegen: GIT. de Gemeentelijke Inkoop Toolkit. GIT biedt gemeentelijke inkopers de helpende hand bij het inkoop- en aanbestedingsproces. Jan Uijtdehage. teamleider inkoop van de gemeente Apeldoorn: ?Oorspronkelijk is het een initiatief van Ton Rath. Hoofd Bureau Aanbestedingen van de gemeente Utrecht. Samen met de gemeenten Groningen en Delft bedachten we dat het niet slim is om ieder opnieuw het wiel uit te vinden. In de projectdirectie PIA vonden we een sponsor voor deze landelijke aanpak?.

GIT wordt vandaag ge?ntroduceerd tijdens de bijeenkomst Kennismaking met de nieuwe Europese Aanbestedingsrichtlijnen. Hoewel GIT is ontwikkeld voor en door gemeenten. kan de toolkit ook heel handig zijn voor andere overheden. Je kunt GIT raadplegen via de GIT-button. rechts op deze site.

Bron: Ovia

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres