Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Gezamenlijke aanbesteding raamovereenkomsten ERP-software

Het ministerie van Financi?n nodigt alle overheidsorganisaties uit om deel te nemen aan een Europese aanbesteding voor het afsluiten van raamovereenkomsten met leveranciers van ERP-software. Niet alleen rijksoverheden. maar ook provincies. gemeentes. waterschappen en andere aanbestedende diensten zijn van harte welkom. Het doel van het afsluiten van de raamovereenkomsten is het behalen van prijsvoordelen op de licenties en op de onderhoudstarieven. en om de administratieve procedures rondom Europees aanbesteden weg te nemen.

Op dinsdag 22 juni aanstaande organiseert het ministerie van Financi?n een informatiemiddag om overheden te informeren. Voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden voor de middag. kunt u terecht op de website van het ministerie van Financi?n.

Bron: Ovia

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres