Magnifying glass Close

Genomineerden Herman Wijffelsprijs bekend

De Rabobank heeft de tien genomineerde ondernemers voor de Herman Wijffelsprijs bekend gemaakt. Deze award wordt uitgereikt aan degene met het meest concrete idee op het gebied van duurzame innovatie.

Alle tien kandidaten hebben een eigen product ontwikkeld dat bijdraagt aan duurzaamheid. Onder de initiatieven bevindt zich een aspergemachine die geheel automatisch rijpe asperges oogst. Ook werd een uitwendige meetmethode tot stand gebracht, die tijdens de bevalling op een nauwkeurige, veilige en comfortabele manier vaststelt hoe hevig de weeën zijn.

Prijsuitreiking
Op 18 november reikt hoogleraar duurzaamheid en maatschappelijke verandering Herman Wijffels de hoofdprijs van 50.000 euro uit. Naast een tweede en een derde prijs is er ook een aanmoedigingsaward voor jonge ondernemers met hart voor duurzaamheid. De winnaars kunnen het geld gebruiken om hun concept verder vorm te geven.

Filmpjes
De tien genomineerden presenteren zichzelf in een filmpje, dat op de site van Rabobank te vinden is. Deze video’s zijn hier te bekijken.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres