Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Workshop IT-contracten managen

15 april 2021
Location

Een goed contract moet niet in een la verdwijnen. Goed project- en contractmanagement is essentieel bij het uitvoeren van een IT-project, of dit nu gaat om de ontwikkeling van maatwerk (al dan niet via Agile) of het implementeren van standaard software. Incidenten tussen leveranciers en afnemers kunnen echter om allerlei redenen ontstaan. Al is het maar omdat een IT-project doorgaans een inspanning van zowel de leverancier als de afnemer vergt. Hoe ga je om met voortschrijdend inzicht? Hoe voorkom je dat een project op drift raakt door floating specs of anderszins? En hoe zorg je ervoor dat de onderlinge relatie tussen leverancier en afnemer niet onnodig onder spanning komt te staan?

Onder leiding van Mark Jansen staan we uitgebreid stil bij onze ervaringen uit de praktijk en kijken we zowel naar de juridische dogmatiek, maar zoeken wij vooral ook samen met u naar praktische oplossingen voor veelvoorkomende problemen. 

De bedoeling is om samen aan de slag te gaan, discussie te voeren en de handen uit de mouwen te steken. Wij verwachten dan ook een actieve houding van de deelnemers en de nodige input. Dit doen we door gezamenlijk deel te nemen aan een digitale vergadering. U bepaalt daarmee zelf mede hoe interactief de sessies worden. Wij bieden u in ieder geval alle gelegenheid om uw inzichten met ons en met andere deelnemers te delen. Onder leiding van een gespecialiseerde advocaat proberen wij dan gezamenlijk te komen tot werkbare oplossingen en inzichten.

Kosten

De workshops vormen een drieluik, maar lenen zich er voor om afzonderlijk gevolgd te worden. Deelname per workshop kost € 242,- (incl. 21% BTW) per persoon (€ 200,- excl. 21% BTW per persoon). 

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.
close-link