Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Workshop actualiteiten IT-geschillen

20 mei 2021
Location

Deze workshop staat in het teken van de ontwikkelingen in de rechtspraak in de afgelopen jaren en in het bijzonder in 2020. Welke lessen zijn hier uit te trekken? Tijdens deze sessie gaan wij samen met u op zoek naar manieren om deze lessen meteen in de praktijk om te zetten: zou je bijvoorbeeld contractuele voorzieningen kunnen opnemen en zo ja, hoe zouden die er dan uit kunnen zien? Of zou je juist de wijze waarop je een IT-project managet moeten aanpassen? Hoe leg je dat dan vast?

Ernst-Jan van de Pas praat u hierover bij en deelt ook zijn ervaringen als IT-arbiter met u.

De bedoeling is om samen aan de slag te gaan, discussie te voeren en de handen uit de mouwen te steken. Wij verwachten dan ook een actieve houding van de deelnemers en de nodige input. Dit doen we door gezamenlijk deel te nemen aan een digitale vergadering. U bepaalt daarmee zelf mede hoe interactief de sessies worden. Wij bieden u in ieder geval alle gelegenheid om uw inzichten met ons en met andere deelnemers te delen. Onder leiding van een gespecialiseerde advocaat proberen wij dan gezamenlijk te komen tot werkbare oplossingen en inzichten.

Kosten

De workshops vormen een drieluik, maar lenen zich er voor om afzonderlijk gevolgd te worden. Deelname per workshop kost € 242,- (incl. 21% BTW) per persoon (€ 200,- excl. 21% BTW per persoon). 

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.
close-link