Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar: CTM Lite, gratis alternatief voor TenderNed

9 juli 2020
Location

Er zijn belangrijke ontwikkelingen gaande in de markt van het elektronisch aanbesteden. Om hierop in te spelen heeft CTM een Lite module ontwikkeld. Dit betekent gratis digitaal aanbesteden, voor onderhandse en Europese openbare trajecten, tot drie gebruikers. Wil je weten wat de aanleiding was voor dit nieuwe pakket, en hoe gratis aanbesteden werkt? Bekijk dan nu deze webinar.

CTM Lite module

Met de CTM Lite module kun is het mogelijk gratis inkooptrajecten uit te voeren. Dit betekent volledig conform nationale en Europese wetgeving aanbestedingen uitvoeren, met het gemak van het CTM platform. In combinatie met een duidelijk dashboard, volledig online logboek en AVG module.

Voor wie

Voor elke inkoper die openbare en onderhandse aanbestedingen uitvoert, die geïnteresseerd is in gratis digitaal aanbesteden, die behoefte heeft aan meer inzicht en grip tijdens het inkoopproces en die het digitale proces graag makkelijker wil maken.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres