Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar CTM Pakketten

25 februari 2021
Location
De wereld van het aanbesteden is altijd in beweging. Momenteel is Tenderned een gratis aanbestedingsplatform, maar hoe lang is dat nog zo? Met die vraag in het achterhoofd is CTM Lite ontwikkeld, om hét gratis alternatief voor Tenderned te zijn. Voor nu én voor de toekomst.
 
Na een succesvolle webinar over het gratis CTM Lite Pakket willen we graag in dit webinar laten zien hoe het Lite pakket zich verhoudt tot Lite + en Compleet. Verschillende organisaties hebben immers verschillende behoeftes. Bent u benieuwd naar het meertalige UEA formulier in Lite +? Of zoekt u juist naar dynamische rapportages, zoals in Compleet?
 
Ontdek welk pakket past bij úw organisatie en schrijf u in voor de webinar!
Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.
close-link