Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar Contractmanagement

21 juni 2021
Location

Tijdens het inkoop- en aanbestedingsproces wordt veel aandacht besteed aan rechtmatigheid. Na een zorgvuldig uitgevoerd inkoopproces komt een overeenkomst tot stand. Maar dan? Steeds meer organisaties zien de waarde in van contractmanagement. Goed uitgevoerd contractmanagement draagt namelijk bij aan het verbeteren van rechtmatigheid, doelmatigheid én doeltreffendheid tijdens de looptijd van een overeenkomst.

Wat contractmanagement voor uw organisatie kan betekenen en welke juridische aspecten een rol spelen, leert u tijdens dit webinar op 21 juni.

Juridische aspecten en gevolgen
Wat zijn de juridische gevolgen van wijzigingen, die tijdens een aanbestedingsprocedure worden doorgevoerd, voor de overeenkomst. Hoe te handelen bij afwijkingen van de overeenkomst? Besproken worden hierbij boetes, wanprestatie, bonus-malus regelingen, meerwerk en wezenlijke wijzigingen.

Vanuit het perspectief van een teamleider contractmanagement bij een semi-publieke organisatie, een jurist en een  inkoopadviseur krijgt u:

  • Inzicht in meerwaarde van contractmanagement voor uw organisatie;
  • Praktische handvatten voor de organisatie ervan;
  • Kennis over juridische aspecten.

Sprekers

  • Bas Maas, teamleider Contract-en Leveranciersmanagement bij Alliander;
  • Niels Hoppenbrouwers, jurist en managing consultant bij AevesBenefit;
  • Relus Kuijpers, senior inkoopadviseur bij AevesBenefit.
Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.
close-link