Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Training: Stakeholdermanagement

9 juni 2021
Location

Succesvol zijn door goed met je organisatie en je (keten)partners te verbinden. Je leert het tijdens de training Stakeholdermanagement.

Na deze training:
• Weet je hoe je stakeholders leert herkennen, hoe je ze identificeert, prioriteert en begrijpt
• Kun je een stappenplan maken voor het opzetten en onderhouden van de relatie met je stakeholders
• Leer je hoe je een plan of project kunt verkopen binnen de organisatie en hoe je met weerstanden kunt omgaan

Waarom een training Stakeholdermanagement?

Het succesvol opstellen en uitvoeren van een inkoop-, category- of contractmanagement plan of -project heeft alles te maken met de manier waarop het plan of project met je stakeholders is verbonden. Het creëren van draagvlak en het afstemmen van de verschillende belangen van de stakeholders zijn daarbij cruciaal. In je dagelijkse praktijk wil je als specialist snel en resultaatgericht werken en is het vaak lastig om met de tegengestelde belangen van je stakeholders om te gaan. De directie heeft veelal financiële of marketing doelstellingen voor ogen terwijl de operationele managers kwaliteit en gebruikersgemak nastreven, (keten)partners samenwerking beogen en aandeelhouders beurswaarde tot doel hebben.

In de training Stakeholdermanagement leer je waarom en hoe je stakeholders kunt identificeren, hoe je ze bij de uitvoering van je plan of opdracht kunt betrekken, hoe je een duurzame relatie met ze onderhoudt, op welke manier je ze kunt informeren. Stakeholder management is de sleutel tot succes!

Voor wie is de training Stakeholdermanagement geschikt?

Deze tweedaagse training is geschikt voor inkoopprofessionals uit zowel de publieke organisatie, retail, industrie en de zorg. Functies die aan de training Stakeholder management deelnemen zijn bijvoorbeeld tactisch inkopers, inkoopmanagers, contractmanagers, leveranciersmanagers, facility managers, category managers, formule managers, sourcing managers of elke professional die plannen of projecten opstelt en uitvoert ten behoeve van de organisatie in samenwerking met alle actoren.

Deze training behoeft geen specifieke vooropleiding noch ervaring. De training vindt online plaats, op 9, 10, 23 en 24 juni.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.
close-link