Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Training: Artificial Intelligence voor Inkoop

29 oktober 2020
Location
nntb

De impact van Artificial Intelligence op inkoopprocessen en de rol van inkoopprofessionals. Gaat de inkooprobot ons vervangen? Hoewel Artificial Intelligence (AI) in inkoop niet nieuw is zal kunstmatige intelligentie in de komende jaren meer en meer ingezet worden binnen inkoop. Voorbeelden van de toepassing van AI zien we nu al bij sourcing events, binnen contractmanagement, bij onderhandelingen en bij het verwerken van facturen. Dankzij deze technologische ontwikkelingen zullen inkoopprofessionals voor het eerst echt gaan merken dat hun functie gaat veranderen.

Is dit een bedreiging of een kans? Zorgt kunstmatige intelligentie ervoor dat inkoop écht een strategische rol kan spelen in een organisatie? Of maakt Artificial Intelligence juist contractmanagement overbodig? En kan Artificial Intelligence inkoopprocessen efficiënter maken of juist effectiever?

Doel

Na deze training heeft u:

  • Meer kennis van Artificial Intelligence en de mogelijkheden voor het ondersteunen van inkoopprocessen
  • Aandachtspunten bij het contracteren en toepassen van AI technologie in uw organisatie
  • Praktische handvatten om te komen tot relevante AI use cases en het beoordelen van het potentieel hiervan
  • Ervaring met het zelf bedenken, ontwikkelen en pitchen van een use case voor de toepassing van AI technologie in uw organisatie

Voor wie?

De training Artificial Intelligence is ontwikkeld voor (inkoop)professionals die zich verder willen verdiepen in de digitalisering van de inkoopfunctie en in het bijzonder geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van Kunstmatige Intelligentie voor hun organisatie.

Programma

De training Artificial Intelligence behandelt de volgende onderwerpen:

  • Introductie Artificial Intelligence
  • De mogelijkheden van Kunstmatige Intelligentie & Machine Learning
  • Mogelijke toepassingen Artificial Intelligence voor Procurement en Supply Management
  • Onderzoeken van mogelijke toepassingen (use cases) van Kunstmatige Intelligentie voor uw organisatie

Tijdens de training wordt de theorie regelmatig afgewisseld met praktijkoefeningen. Aan het eind van de training krijg je een hand-out reader om mee te nemen naar huis.

  • Opdracht: bedenken, uitwerken en pitchen van use cases in groepen van 3 á 4 mensen
  • Plenaire bespreking van use cases aan de hand van een beoordelingskader voor Artificial Intelligence ideeën

De training Artificial Intelligence is ontwikkeld voor (inkoop)professionals die zich verder willen verdiepen in de digitalisering van de inkoopfunctie en in het bijzonder geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van Kunstmatige Intelligentie voor hun organisatie.

Onder leiding van Achraf Talhaoui, Managing Partner bij Qando.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres