Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Training: Aan de slag met GSES

28 mei 2021
Location
nntb

Alle mogelijkheden ontdekken en ervaren van het Platform GSES (Global Sustainable Enterprise System). Na deze training heb je:

• Kennis van de laatste (internationale) ontwikkelingen met betrekking tot GSES®
• Handvatten om GSES® slim toe te passen
• Concrete tips en suggesties gekregen om optimale duurzame inkoopprocessen en –ketens te creëren

Wat is GSES?

Het GSES®-systeem is hét internationale online (op blockchain gebaseerde) meetsysteem over duurzaamheid dat alle facetten van duurzaamheid omvat. GSES is geschikt voor alle sectoren en is gebaseerd op de best internationaal aanvaarde normen. Met deze online tool maak je duurzame ambities en mijlpalen zichtbaar en transparant.

Internationale standaarden en SDG

Het systeem maakt gebruik van 5 internationale standaarden op het gebied van Corporate Social Responsibility (ISO 26000), Sustainable Procurement (ISO 20400), CO2-reductie (ISO 14064), Circular Economy (BS 8001) en Health & Safety (ISO 45001) én kent een koppeling met de Sustainable Development Goals (SDG’s van de Verenigde Naties).

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.
close-link