Magnifying glass Close

Summit Ketenregie

23 november 2016
Location
Radio kootwijk

Tal van projecten op supply chain gebied hebben hetzelfde doel: transparantie creëren voor ketenpartners. De vraag is of en hoe dat doel wordt bereikt. De Summit Ketenregie op 23 november in Radio Kootwijk brengt diverse partijen bij elkaar uit verschillende branches die hun ervaringen met elkaar gaan delen aan tien tot twaalf tafels.

Hoe kunnen supply chain portals succesvol worden ingericht? Wat zijn de lessen uit S&OP en voorraadoptimalisatietrajecten? Is de digitale vrachtbrief inmiddels een gegeven? Waar moeten planning- en communicatiesystemen aan voldoen om douaneafhandeling maximaal te kunnen ondersteunen? Hoe ver is TMS ontwikkeld? Waar liggen de kansen voor synchromodaal transport, stedelijke distributie en concepten als speed docking? Veel vragen waar de deelnemers aan de Summit Ketenregie gezamenlijk proberen een antwoord op te geven. Met elkaar en voor elkaar.

Tijdens de Summit Ketenregie draait het om Control Towers, om regievoering over de supply chain en om ketensamenwerking in de praktijk.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen

of met e-mailadres