Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Strategisch winnen van tenders

6 oktober 2023
Location
Zeist

Wil je aan de slag met een bewezen tenderproces, het bedenken van een winnende strategie en het motiveren van je tenderteam?

Wij hebben een tenderproces ontwikkeld voor het bedenken en uitwerken van aanbestedingsplannen. Dit proces bestaat uit meerdere stappen om de tenderstrategie te bepalen en uit te werken tot een concreet plan van aanpak.

In deze training leggen we je uit hoe dit proces werkt. We gaan tot in detail in op elke stap: het opstarten van de tender, het doorgronden van de beoordelingsmethode, het doorgronden van de klantvraag, het brainstormen van ideeën en het SMART maken van de beloftes. Natuurlijk oefenen we alle stappen.

Na afloop van deze cursus kun je:

  • het tenderproces professioneel vormgeven en leiden; 
  • een winnende strategie bepalen bij de aanbesteding; 
  • het maximale uit specialisten halen in teamsessies;
  • ideeën uit brainstormsessies vertalen naar beloftes;
  • beloftes met meerwaarde projectspecifiek en SMART formuleren.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'