Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

SMART schrijven voor tenderprofessionals

15 september 2022
Location
Uitgeest

Training: SMART schrijven voor tenderprofessionals

Je weet ongetwijfeld dat ‘SMART’ staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden. Maar om die principes goed te verwerken bij de beantwoording van gunningcriteria blijkt voor veel inschrijvers een flinke uitdaging. Tijdens de workshop ‘Hoe schrijf je SMART’ leer je de vijf SMART-principes in je tekst te verwerken. Je oefent concreet met SMART-schrijven.

Aan de slag met SMART – Schrijven

Hiervoor nemen wij aanbestedingsteksten als voorbeeld, waarvan de deelnemers (eigen) teksten gaan herschrijven. Je krijgt terplekke feedback. Niet alleen over de SMART-principes, maar ook over ‘pakkend schrijven’. Denk aan actief woordgebruik, juist gebruik van interpuncties en een vlotte stijl.

Een actieve workshop onder leiding van Jeroen van der Bijl

Jeroen van der Bijl is 24 jaar actief als tekstschrijver, redacteur, trainer en (gast) docent binnen het middelbaar- en hoger beroepsonderwijs én het bedrijfsleven. Hij maakt van elke tekst een heldere boodschap. En leert jou met passie, enthousiasme en energie de fijne kneepjes van het vak!

Het programma start met een inloop, wij zorgen dat een broodje klaarstaat. Neem je eigen laptop mee naar de workshop. Twee weken voor de workshop lever je een eigen tekst in waar je graag feedback op wil krijgen.

Praktisch

  • Locatie: TenderSucces in Uitgeest
  • Doelgroep: Bidmanagers, emvi-schrijvers, bidwriters ; het is belangrijk dat jij zelf ook meeschrijft in aanbestedingen
  • Trainer: Jeroen van der Bijl
  • Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 per groep

€ 325,- excl. btw voor leden van het TenderGildeNetwerk en de volgers van de online trainingsserie
€ 395,- excl. btw voor niet-leden

Annuleringsvoorwaarden: Na aanmelding staat je deelname vast. Ben je onverhoopt verhinderd dan kun je uiteraard wel een collega laten deelnemen in jouw plaats.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.