Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Show Your Cloud - escrow voor SaaS en Cloud diensten

21 april 2016
Location
Amsterdam
Zoals gebruikelijk bij Show Your Cloud geeft een EuroCloud partner het podium aan haar klanten die vertellen over hun praktijkervaringen met de Cloud oplossingen van de partner. Dit keer zijn wij te gast bij Escrow4all in Amsterdam.

“Maar wat als jullie failliet gaan?”

Voor gebruikers blijft dit een prangende vraag die zij vaak aan hun (potentiële) SaaS of Cloud dienstverlener stellen. Immers, IT en software – vanzelfsprekend met inbegrip van SaaS en Cloud diensten – zijn onmisbare instrumenten voor iedere organisatie.

Escrow4all geeft – als full service escrow provider – met passende oplossingen antwoord op de vaak gestelde what if vraag. Het bedrijf verzorgt 500 escrow regelingen voor 350 ISVs/SaaS vendoren en 2.200 gebruikersorganisaties. 

Tijdens deze Show Your Cloud komen eerst twee klanten van Escrow4all aan het woord. Zij vertellen over hun ervaring met het selecteren en implementeren van escrow oplossingen en wat voor voor- en nadelen zij hebben ervaren voor hun business.

Klik hier voor meer informatie of aanmelding.

 

 

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres