Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Seminar Purchase Intelligence

14 april 2015
Location
Nieuwegein

Op 14 april 2015 organiseert Software AG in samenwerking met LAKRAN Procurement Professionals het Seminar Purchase Intelligence.

Tijdens het seminar spreken onder andere inkoopgoeroe Gerco Rietveld en Jan Plat, inkoper van Heineken, over de trends die nu spelen binnen de inkoopwereld. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om beide heren een-op-een te spreken.

Naar schatting 60% van de Nederlandse inkooporganisaties richt zich nog vooral transactioneel en prijsgedreven op het forceren van toegevoegde waarde. Dit terwijl een toenemend aantal organisaties aangeeft zich graag te willen focussen op ‘kosten uit de keten filteren’ en ‘de business meer centraal te stellen in het bepalen van zijn agenda’.

Tijdens het seminar wordt antwoord gegeven op de vraag hoe een uitvoerende inkoop meer strategisch gepositioneerd kan worden en wordt uitleg gegeven over de manier waarop dat aangepakt kan worden.

Schrijf u direct gratis in via deze link, daar vindt u ook het dagprogramma.

 

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres