Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Seminar Inkoop Van IT-Systemen Door Overheden

2 december 2014
Location
Arnhem

Op dinsdag 2 december organiseert Dirkzwager een seminar “Inkoop IT en overheid”. Dit seminar wordt verzorgd door Tony van Wijk, gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht, en Ernst-Jan van de Pas, gespecialiseerd in het intellectuele eigendom en IT-recht.

Thema’s
Tijdens de lezing wordt onder meer ingegaan op de volgende vragen:

  • Wat zijn de belangrijkste lessen uit het rapport van de Commissie Elias voor lagere en semi-overheden?
  • Met welke aanbestedingsrechtelijke aspecten moet je rekening houden bij de inkoop van IT-systemen. Welke aanbestedingsrechtelijke mogelijkheden zijn er om te overleggen met de markt? Wat zijn de voor- en nadelen van die mogelijkheden?
  • Hoe richt je een goed ICT-contract in? In hoeverre dragen standaard voorwaarden als de ARBIT en Nederland ICT voorwaarden bij aan het welslagen van een project? Welke stappen moet je zetten als je overweegt om juridische stappen te zetten tegen een IT-leverancier?

    Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie
Mocht u vooraf meer willen weten over het seminar, neem dan contact op met Linda van Dijk (026 3538323).

Inschrijven
Inschrijven voor het seminar kan via dit formulier (naar beneden scrollen) of door een e-mail te sturen aan marketing@dirkzwager.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging en een routebeschrijving.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres