Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Schiphol Procurement & Contracting Meet-up

7 december 2022
Location
Schiphol

‘Meet-up Procurement & Contracting Schiphol’! Ben je erbij?

Meer dan 80% van alle Schiphol activiteiten wordt ingekocht. Hoeveel contracten sluit Schiphol Group hier jaarlijks voor af? Met welke innovatieve trajecten houdt een inkoper zich bezig? Hoe ziet contractmanagement eruit bij de grootschalige trajecten waar Schiphol Group mee te maken heeft? Ben jij hier nieuwsgierig naar? Pak dan je kans!

Procurement & Contracting binnen Schiphol Group geeft eenmalig een kijkje achter de schermen en laat met trots zien waar zij zich mee bezig houdt. En wij nodigen jou hier graag voor uit!

Op woensdag 7 december a.s. vertellen collega’s je alles over innovatieve projecten en de rol van Procurement & Contracting daarin. Om vervolgens samen, onder het genot van een hapje en drankje, te praten over ons mooie vak!

Programma:

  • 16:00 – 16:30 uur: Inloop op ons hoofdkantoor op de Evert van de Beekstraat 202 op Schiphol
  • 16:30 – 17:30 uur: Keynote door Anne Hustinx – Chief Procurement Officer
  • 17.30 – 17.45 uur: Pauze
  • 17:45 – 19:00 uur: Collega’s geven een inkijkje in de inkoop en het contractmanagement van recente projecten op Schiphol. Je kunt kiezen uit drie verschillende breakout sessies
  • 19:00 – 20:15 uur: Buffet en drinks

Breakout sessie 1:
Ontwikkeling van innovatieve technologische Self Service Units met communicatie in meer dan 100 verschillende talen.

Breakout sessie 2:
De A-pier wordt de meest duurzame terminal van Schiphol. Met een vloeroppervlak van 57.500 vierkante meter, 7 gates en levende bomen. Een grote uitdaging voor Schiphol en onze bouwpartners.

Breakout sessie 3:
Op weg naar de meest duurzame luchthaven ter wereld; met o.a. de inkoop van duurzaam en innovatief management van de rest- en afvalstromen.

Heb je een collega of vakgenoot die deze Meet-up absoluut niet mag missen, stuur deze uitnodiging dan vooral naar ze door. Of kom gezellig samen!
Meld je aan, en dan zien je graag op 7 december.

Hartelijke groet,

Het team van Procurement & Contracting Schiphol

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'