Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

*Save the date* Nevi Procurement Day

22 november 2022

Je was natuurlijk al benieuwd wanneer jij je kon aanmelden voor hét inkoopcongres van het jaar, de Nevi Procurement Day (NPD). Nou, we hebben goed nieuws, vanaf vandaag is de vooraanmelding gestart! Op 1 november opent Omnisport in Apeldoorn haar deuren voor ruim 300 inkoopprofessionals in het inkoopvak.

Het thema is dit jaar ‘Procurements survival of the fittest. Dare to be different!’ Actuele ontwikkelingen, vraagstukken, uitdagingen en samen denken in oplossingen, dat is waar het bij de komende NPD om draait.

We delen alvast wat onliners van de eerste keynote met je. Stephan van Duin, bioloog en ‘the online scientist’ vertelt zijn passende verhaal ‘What makes those that survive the fittest?’ Hij zegt hierover:

  • Vier de uitschieters, want zij zullen van onschatbare waarde blijken in onvoorspelbare tijden
  • In de natuur betekent efficiëntie kwetsbaarheid
  • De werkelijkheid is altijd chaotischer, complexer en onvoorspelbaarder dan je denkt, dus probeer het niet te controleren of te voorspellen. Leer in plaats daarvan van de natuur hoe je voorbereid kunt zijn op het onverwachte!

Informatie
1 november 2022
10:00 – 18.00 uur incl. walking dinner
OmniSport, Apeldoorn
Voorregistreren -> https://lnkd.in/eEqrusdN

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.