Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Proud To Be Procurement

26 oktober 2020
Location

Negometrix spreekt dagelijks inkopers die innoveren, geweldige resultaten behalen en hard werken om inkoop op de kaart te zetten. Negometrix helpt daar graag bij en organiseert daarom het web-event: Proud To Be Procurement! 

Met sprekers van ABN AMRO, TomTom, Amsterdam Economic Board, elho, CZ en meer!

Zij spreken onder andere over thema’s als duurzaam inkopen, supplier performance, strategische relevantie van procurement, procurement skills van morgen en inkoopvolwassenheid. Een week lang, dagelijks interessante casussen, ervaringen en lessen door de huidige generatie inkopers en inkoopmanagers uit verschillende segmenten. Ieder met een eigen visie op waar zij trots op zijn.

De eerste groep inkopers die gaat vertellen over projecten en resultaten waar ze trots op zijn vind je op de website. De komende tijd zullen zij netjes één voor één geïntroduceerd worden en zal het programma verder aangevuld worden.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres