Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

PICNIC: de grootste inkoop talentendag van Nederland

10 mei 2019
Location
Den Dolder

Talent is niet te managen, maar gelukkig wel te stimuleren. Gras groeit niet harder door eraan te trekken. NIC Inkoopprojecten geeft jou de ruimte om te ontdekken waar en wanneer jij op je best bent en ondersteunt jou daarbij.

Jaarlijks organiseren wij de PICNIC, hét evenement voor inkooptalenten. Wij willen jou laten kennismaken met ons én onze organisatie. We zijn ambitieus en stellen ambitieuze doelen, mede daardoor is onze PICNIC uitgegroeid tot de best bezochte inkoop talentendag van Nederland. Dit jaar is de PICNIC op vrijdag 10 mei 2019, ben jij er ook bij?

In het verleden zijn wij gestart met het organiseren van lokale inhouse dagen, waarbij we aanstormend talent meenamen in onze organisatie en lieten kennismaken met onze professionals, projecten en uitdagingen. De hoeveelheid interesse in deze dagen heeft ons gemotiveerd een landelijke talentdag te organiseren, de zogeheten PICNIC. Een uitdagende dag waarbij jouw creativiteit en jouw vermogen om samen te werken op de proef worden gesteld. Tijdens deze dag maak je kennis met onze organisatie en krijg je de kans om de basis te leggen voor een razendsnelle start van je carrière of verdere ontwikkeling van je reeds bestaande carrière.

Klik hier voor meer praktische informatie of aanmelden.

Datum: vrijdag 10 mei 2019
Aanvang: 14.00 uur
Locatie:NIC Inkoopprojecten
Adres: Soestdijkerweg 17, Den Dolder

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres