Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Opleiding Inkoper Sociaal Domein

9 juni 2015
Location
Bussum

Wegens succes van de eerste editie van de Opleiding Inkoper Sociaal Domein vindt dit jaar op 9, 10 en 11 juni 2015 de tweede editie van de opleiding plaats. Inkoop in het sociaal domein vraagt om specialisten met kennis van zaken die kunnen werken in een complexe omgeving met verschillende (politieke, financiële en maatschappelijke) dimensies. De vraag naar die specialisten is groot. Na deze drie daagse opleiding, waarin onderwijs wordt geboden door specialisten en vooraanstaande docenten, bent u in staat als specialist op een gedegen manier aan de slag te gaan in het brede speelveld van het sociaal domein.

Wilt u meer informatie over de inhoud van de opleiding(sdagen), lees dan verder in de Informatiebrochure. Voor interesse neemt u contact op met Wim Nieland op wim@aeves.com of 06-1162385.

Wilt u precies weten hoe de eerste editie van de opleiding is verlopen, lees dan hier verder: Opleiding Inkoper Sociaal Domein.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres