Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Online training: Grip op cloud-contracten

8 juni 2023

Cloud is de nieuwe standaard. Ook voor bedrijfskritische toepassingen. Niet voor niets zijn SaaS-contracten de meest gesloten ICT-contracten. Cloud en SaaS vragen echter wel om nieuw juridisch inzicht en een ander type contracten. Hoe waarborgt u anders de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening? Niet te vergeten: hoe verkleint u de risico’s?

In deze eendaagse online training bespreken we op praktische wijze de belangrijkste juridische topics van cloud-contracten (IaaS, PaaS en SaaS). Speciaal voor niet-juristen, die geregeld cloud-contracten sluiten, uitonderhandelen of beoordelen. We zoomen in op juridische topics die specifiek zijn voor de cloud. Denk aan licentiemodellen, releasebeleid, AVG-compliancy, intellectuele eigendomsrechten en de beschikbaarheid van data. Aan de hand van heldere praktijkvoorbeelden en concrete checklists, geven wij u grip op cloud-contracten.

Meer weten of direct aanmelden?

Kijk dan op www.legalz-opleidingen.nl/cloudcontracten

Waarom deze training volgen?

  • Maak u de terminologie van cloud-contracten eigen.
  • Weet wat de aandachtspunten en valkuilen zijn en haal meer uit uw SaaS-, IaaS- en PaaS-contracten.
  • Verwerf inzicht in de juridische sleutelonderwerpen in cloud-contracten.
  • Leer zelf cloud-contracten opstellen en beoordelen.
  • Signaleer juridische risico’s en word zo een betere gesprekspartner voor juristen.

Programma

In deze trainingen komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

  • Cloud-dienstverlening in contracten vangen: valkuilen en aandachtspunten;
  • Aansprakelijkheid, garanties en vrijwaringen;
  • Intellectuele eigendom van data en software;
  • AVG-compliance in de cloud;
  • Continuïteit.

Over Legalz Opleidingen

Legalz Opleidingen is de opleidingstak van ICT-advocatenkantoor Legalz. Wij zijn al jaren actief in de ICT-branche. Iedere dag helpen wij afnemers en leveranciers van apps, software en andere ICT-oplossingen met hun contracten. Deze kennis en ervaring gebruiken we in onze trainingen. In heldere taal. Gericht op juridische ICT-topics. 

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'