Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

NVC E-Course Purchasing of Packaging Materials (Online) (in het Engels)

9 oktober 2018
Location

Na afloop van deze online cursus heeft u de benodigde verpakkingskennis om bij het inkopen van verpakkingen de juiste inkoopstrategie te bepalen. Een succesvolle inkoopstrategie vraagt namelijk gedegen inzicht in de verpakkingsfunctie en verpakkingsmogelijkheden voor de onderneming(en) door de hele supply chain heen. Deze cursus biedt u de juiste kennis en inzichten.

De cursustaal is zakelijk Engels. De cursus is wereldwijd toegankelijk; u kunt deelnemen vanaf iedere gewenste locatie (dus geen reiskosten). Alles wat u nodig heeft om deel te kunnen nemen zijn een computer, headset, goede internetverbinding en de mogelijkheid om verbinding te maken met ons online leersysteem.
De cursus wordt gegeven door een live docent vanuit de NVC studio. De docent beantwoordt tijdens én desgewenst na afloop van de live sessies al uw vragen.

Kunt u onze online trainingen zonder problemen op uw computer draaien? U kunt uw verbinding met het leersysteem testen via deze link.

Meer informatie?
Heeft u vragen over de cursus en/of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via opleidingen@nvc.nl of +31-(0)182-512411.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres