Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nevi Publiek Webinar: een toolbox GIBIT

9 december 2020
Location
De GIBIT-Toolbox helpt gemeenten om de GIBIT proportioneel toe te passen. Om tot een goede inkoop te komen is het belangrijk om waar nodig af te wijken van de GIBIT en de GIBIT biedt deze ruimte! Om gemeenten te ondersteunen bij het proportioneel toepassen, biedt de VNG de Toolbox-GIBIT aan. In deze Toolbox zitten verschillende hulpmiddelen die gemeenten helpen om geen onnodig zware eisen te stellen en zo onnodige kosten te voorkomen. Ook kunnen door de proportionele toepassing van de GIBIT meer leveranciers inschrijven. Zowel gemeenten als leveranciers doen hier hun voordeel mee. De GIBIT-Toolbox gaat hierbij helpen!

Gebruik van de Toolbox voor gemeenten

Professionalisering van inkoop van ICT is essentieel. De GIBIT levert hiervoor de basis met Toolbox, waarmee een set uniforme inkoopvoorwaarden en kwaliteitsnormen op basis van keuzes gericht op de ICT prestatie van de gemeente kan worden toegepast. Inmiddels besloten 97% van de gemeenten tot GIBIT, de huidige documentengenarator staat op 20% toepassing. Het gebruik van de Toolbox helpt gemeenten de GIBIT proportioneel toe te passen en leveranciers om adequaat in te schrijven en producten te leveren. 

Dit webinar wordt georganiseerd voor ICT-inkopers en juristen bij gemeenten, consultants en leveranciers (accountmanagers). 

Tijdens het evenement komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Regie op ICT en verbeteren opdrachtgeverschap gemeenten
  • Gebruik toolbox bij ICT-inkoop.
  • Contact met de markt, proportioneel toepassen kwaliteitsnormen.
  • Update over de voorwaarden, juridische haken en ogen
Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres